Sat. May 21st, 2022


Een negenjarige jongen die op 6 november gewond raakte bij een menigte in Astroworld, is overleden, vertelt zijn familie aan ABC13. Ezra Blount lag in coma aan de beademing nadat ze was vertrapt in een menigte tijdens de hoofdact van Travis Scott. Hij is nu het 10e slachtoffer dat op het Houston-festival om het leven is gekomen; acht doden werden gemeld op de avond van het evenement, en een negende slachtoffer bezweek op 11 november aan hun verwondingen.

Travis Scott, zijn label Cactus Jack, Live Nation, ScoreMore en Drake – die verrassend optrad tijdens de set van Scott – werden aangeklaagd wegens hun betrokkenheid bij de tragedie onmiddellijk na het festival. Honderden aanwezigen hebben sindsdien een aanklacht ingediend, waaronder de familie van Blount. Scott heeft restituties aangeboden voor alle verkochte tickets en zegt dat hij de begrafeniskosten voor de families van de overledenen zal dekken.

By admin