Mon. Dec 6th, 2021


Princess Bride, reboot, Cary Elwes

Elk jaar zien we een reboot van een geliefde film of franchise, maar tot nu toe hebben we het geluk gehad om The Princess Bride niet aan die lijst toe te voegen. The Princess Bride-ster Cary Elwes had eerder verwezen naar een opmerkelijke regel uit de film toen hem werd gevraagd naar een mogelijke reboot, en zei: “Er is een tekort aan perfecte films in deze wereld. Het zou jammer zijn om deze te beschadigen.

Cary Elwes werd onlangs door THR gevraagd of hij er nog steeds hetzelfde over denkt Prinses Bruid reboot, en hoewel hij het motief begrijpt achter studio’s die iconische eigendommen willen rebooten, is hij nog steeds erg tegen het idee van een reboot.

Voor de studio’s zijn de kosten van promotie en reclame nu zo onbetaalbaar geworden dat ze daarop willen bezuinigen. Hun gevoel is dat wanneer ze een reboot of remake doen, ze een doelgroep hebben, zodat ze niet zoveel aan marketing hoeven uit te geven. Dus ik begrijp de motivatie. Maar mijn theorie is, kijk, als de film populair is en het is goed gedaan, en mensen houden ervan, denk ik dat het het beste met rust kan worden gelaten. Als een film in de harten van het publiek is beland, is het voor mij geen goed idee om te proberen hem opnieuw te bekijken.

Zoals verteld aan een kleinzoon (Fred Savage) door zijn grootvader (Peter Falk), De prinsessenbruid vertelde het verhaal van een boerenknecht genaamd Westley die zijn enige ware liefde prinses Buttercup (Robin Wright) moet redden van de weerzinwekkende prins Humperdinck (Chris Sarandon). De film was geen groot succes bij de release, maar is sindsdien een cultfavoriet geworden. Wat denk je? Is De prinsessenbruid een van die films die nooit opnieuw zou moeten worden opgestart of is er een manier om het te laten werken?

By admin