Tue. May 17th, 2022Was Corey Feldman’s veiling voor de Blijf bij mij oorsteun gesaboteerd? Dat beweert het voormalige kindsterretje nadat veel fans problemen hadden ondervonden bij het bieden op de prop. Feldman had eerder aangekondigd dat hij het oor dat hij gebruikte tijdens het filmen van de klassieke film aan het veilen was, waarbij een deel van de winst naar de Let Me Help Foundation ging. De winnaar zou de daadwerkelijke oorprothese uit de film krijgen, samen met een extra NFT gemaakt voor de veiling.

“In de film Blijf bij mij, is het oor van mijn personage Teddy Duchamp ernstig verbrand van toen zijn vader zijn hoofd op een brandend fornuis duwde tijdens een vlaag van woede,” zei Feldman over de prop. “Vanaf het moment dat ik meer dan 35 jaar geleden op het scherm stapte, hebben mensen bleef maar praten over ‘het oor’. Wat mensen niet wisten, is dat ik het al die jaren heb opgeborgen. Nu, voor de allereerste keer ooit, kun je deze originele EAR-vervangbare prothetische prop uit de echte film van jou maken!”

MOVIEWEB VIDEO VAN DE DAG

In de uren voorafgaand aan het sluiten van de veiling meldde de gastheer, Cosmic Wire, dat er een “brute force-aanval” was geweest op de veilingwebsite waardoor de biedknop niet werkte. Deze aanvallen gingen blijkbaar door en veel fans tweeten screenshots van zichzelf die niet in staat waren om op het oor te bieden. Feldman had ook de situatie in de gaten gehouden en verklaarde in een tweet dat hij “erg overstuur was over deze sabotage”, eraan toevoegend dat “ze niet willen dat we slagen.”

Voor de duidelijkheid bewerkt, een gefrustreerd Corey Feldman later getweet nadat de veiling voorbij was: “Als mijn laatste ev-ear-aankondiging over het winnende oor van #TeddysBurntEar-veiling #DT310 won het oor voor $ 3.780. Een fragment van wat we allemaal verwachtten dat het zou opleveren dankzij onze mooie buurthack pack! Veiling werd gesaboteerd en de incidenten werden goed geregistreerd! Dikke proficiat aan de winnaar!”

Misschien is het veilen van geliefde rekwisieten niet erg goed uitgepakt voor Corey Feldman, die ook overweegt een boog te maken op zijn acteercarrière. In een interview met MovieWeb vertelde Feldman ons dat hij niet langer geïnteresseerd was in het maken van de rondes en vragen om rollen in Hollywood, omdat hij veel meer geluk vond in zijn muziekcarrière. Dat wil niet zeggen dat hij niet zou terugkeren voor het juiste project, zoals bij een vervolg op The Goonies of De verloren jongens zouden meegaan.

“Wat het filmfront betreft, ja, ik heb een paar cameo’s”, zei Feldman. “Er zijn een paar cameo’s onderweg, maar ze zijn erg kort, en dat is het. Ik heb geen films gepland. Ik heb niet besloten of ik nog een film wil maken. Ik heb dit letterlijk opgevat als een gigantische reset. En daar gaat dit allemaal over. De 50-jarige markering voor mij zegt dat de helft van mijn leven nu voorbij is, hoe wil ik de tweede helft ervan besteden? En dat zal zich ontvouwen naarmate de dagen zich voordoen, en ik kan niet vertellen wat de toekomst in petto heeft.”

Corey Feldman verscheen onlangs in de Vrijdag de 13e reünie film 13 Fanboy van regisseur Deborah Voorhees. De veiling voor zijn NFT-oor is nu voorbij, maar je kunt erachter komen wat je hebt gemist op CoreyNFTAuction.com.

Onderwerpen: Blijf bij mijBy admin