Sat. May 21st, 2022


Het is het seizoen voor advocaat, kerstvuren en natuurlijk kerstfilmmarathons. Voorbij zijn de dagen dat je de lokale tv-gidsen volgde om erachter te komen wanneer je favoriete vakantiefilm werd uitgezonden. Nu heb je toegang tot een breed scala aan kerstfilms op Netflix – alles van betoverende animatiefilms tot charmante romantische komedies.

Als het om vakantiefilms gaat, heeft iedereen een andere smaak. Sommigen geven de voorkeur aan een eenvoudige verhaallijn die zo zoet is als een dienblad met suikerkoekjes. Anderen willen een film met een kerstthema met een beetje meer bite. Hieronder vindt u een verscheidenheid aan vakantiefilms die een groot aantal doelgroepen tevreden zullen stellen, van jonge kinderen, volwassenen en iedereen daartussenin.

Er zijn elk jaar zoveel kerstfilms om naar te kijken dat het moeilijk kan zijn om tijd te maken voor iets nieuws. Daarom bevat deze lijst beproefde klassiekers, zoals de film uit 1954 witte kerst. Maar er zijn ook veel nieuwere films die de moeite waard zijn, zoals de voor een Academy Award genomineerde animatiefilm Klaus en de Emmy-winnende special Dolly Parton’s Kerst op het Plein. Dit jaar heeft Netflix ons een nieuw vakantietarief cadeau gegeven liefde hard, een verfrissend moderne kijk op vakantieromantiek in een op datingapps gerichte wereld.

Hieronder hebben we de beste vakantiefilms op Netflix verzameld die nu beschikbaar zijn om te streamen. Verzamel je dierbaren op de bank, maak wat warme chocolademelk en druk op play op een van de volgende films voor een feestelijke filmavond.

De 12 beste vakantiefilms op dit moment op Netflix

Galerij — De beste tv-specials voor de feestdagen, gerangschikt:By admin