Mon. Dec 6th, 2021


Zoë Kravitz speelt de hoofdrol in De slagman als Selina Kyle/Catwoman, en voorafgaand aan de release van de film heeft Kravitz een ongelooflijke prestatie uit haar co-ster Robert Pattinson geplaagd.

GERELATEERD: De Batman-synopsis onthuld voor WB’s ‘Edgy, actievolle thriller’

Spreken met Verscheidenheid, merkte Kravitz op dat Pattinson de “perfecte” keuze was om de rol te spelen en dat zijn transformatie naar Batman iets zou zijn waar de fans dol op zullen zijn.

“Rob is perfect voor deze rol. Hij was ongelooflijk. Zijn transformatie was niet van deze wereld.” zei Kravitz. “[Director] Matt Reeves heeft veel hart, en hij geeft zoveel om deze personages. Ik ben gewoon heel blij dat hij op vakantie kan gaan, want hij verdient het. Ik hoop dat de fans het geweldig vinden, want we hebben hier veel werk in gestoken.”

Ondanks dat er een handvol trailers uit is, is er nog niet veel over bekend De slagman, behalve het feit dat het naar verluidt zal plaatsvinden tijdens het tweede jaar van Bruce Wayne als Batman, en een aantal zeer iconische schurken zal bevatten, waaronder de Riddler, Penguin en meer.

GERELATEERD: De Batman-trailer zit vol intriges en redenen om enthousiast te zijn over de toekomst van DC

De slagman wordt geregisseerd door Reeves op basis van een scenario dat hij samen met Peter Craig schreef. In de superheldenfilm spelen Pattinson als Batman/Bruce Wayne, Kravitz als Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano als Riddler, Jeffrey Wright als James Gordon van GCPD, John Turturro als Carmine Falcone, Peter Sarsgaard als Gotham DA Gil Colson, Andy Serkis als Alfred Pennyworth, en Colin Ferrell als Oswald Cobblepot/Pinguïn. Het bevat ook Barry Keoghan, Jayme Lawson, Alex Ferns en de tweeling Max en Charlie Carver.

De slagman wordt geproduceerd door Reeves en Dylan Clark (de Planeet van de apen films) met Simon Emanuel, Michael E. Uslan, Walter Hamada en Chantal Nong Vo als uitvoerende producenten.

By admin