Sat. May 21st, 2022


De meeste Marvel-films ondergaan op zijn minst enkele reshoots voordat ze worden uitgebracht, meestal om materiaal te filmen waarvan de regisseur of producenten zich realiseerden dat ze ze nodig hadden tijdens de vroege stadia van het montageproces. Maar Doctor Strange in het multiversum van waanzin doet blijkbaar veel uitgebreidere reshoots dan dat.

Volgens een artikel in The Hollywood Reporter de film filmt nu “belangrijke” opnames in Los Angeles die tot Kerstmis zullen duren. Hoewel sommige van hun bronnen het belang van de productie bagatelliseerden, merkte een ander op: “Ze zijn hier tot het einde van het jaar. Dat is net een hele andere film’ – met andere woorden, veel hele films worden in zes weken of minder opgenomen.

Meer details over de reshoots, via THR:

Insiders zeggen dat Cumberbatch en zijn bedrijf zes weken lang schieten, zo niet meer, zes dagen per week. Sam Raimi blijft aan het roer, en Loki-hoofdschrijver Michael Waldron is nog steeds aan boord om het nieuwe materiaal te schrijven. Het is onduidelijk om welke acteurs bovenop Cumberbatch het gaat. De betrokken crew is bekend met de Marvel-methode en werkte aan recente pick-ups voor de aankomende Spider-Man: No Way Home en extra opnames voor de Oscar Isaac-serie van volgend jaar, Moon Knight.

Het is best grappig om te horen hoe deze worsteling om de film af te maken – die onlangs werd uitgesteld van maart tot mei en over ongeveer zes maanden in de bioscoop zal verschijnen – wordt beschreven als “de Marvel-methode”. In de gloriedagen van Stan Lee / Jack Kirby gebruikte het bedrijf een andere “Marvel-methode”; met de schrijver, typisch Lee, die alleen losse plots voor zijn strips uitkamt en ze vervolgens overhandigt aan artiesten als Kirby om details in hun illustraties te maken. Dan zou Lee terugkomen en een dialoog schrijven die past bij de kunst die al was geïllustreerd. Ik denk dat het niet uitmaakt hoeveel dingen veranderen, sommige dingen blijven hetzelfde.

Als je leest of hoort over Marvel-producties, lijkt het erop dat de meeste heropnamen te maken hebben, en ze worden soms erg complex. Dus hopelijk Dokter Vreemd 2 is slechts het laatste voorbeeld, niet een extreem voorbeeld. Doctor Strange in het multiversum van waanzin is gepland om te openen in theaters op 6 mei 2022.

Elke Marvel Cinematic Universe-film, gerangschikt van slechtste naar beste

Het begon met Ijzeren man en het is sindsdien voortgezet en uitgebreid. Het is het Marvel Cinematic Universe, met 26 films en het tellen. Maar wat is het beste en het slechtste? We hebben ze allemaal gerangschikt.By admin