Mon. Dec 6th, 2021


Volgens Deadline, Mark Strong (Het imitatiespel), Noémie Merlant (Portret van een brandende dame), Nina Hoss (thuisland), Julian Glover (Game of Thrones), Allan Corduner (Yentl), Sophie Kauer en Sylvia Flote zijn officieel getikt om deel te nemen aan Todd Field’s feature directorial comeback getiteld vertegenwoordiger. Het verhaal speelt zich af in de internationale wereld van de klassieke muziek.

Naast het castingnieuws heeft Focus Features ook de releasedatum aangekondigd voor de door Cate Blanchett geleide dramafilm. Het is momenteel gepland om op 7 oktober 2022 in de bioscoop te verschijnen, en het rechtstreeks te plaatsen tegen een spraakmakende animatiefilm in de vorm van Sony Pictures’ Spider-Man: Into the Spider-Verse 2.

GERELATEERD: Ben Stiller & Cate Blanchett spelen de hoofdrol in de filmaanpassing van The Champions

vertegenwoordiger zal worden geleid door de met een Oscar bekroonde actrice Cate Blanchett, die zich heeft aangemeld voor de hoofdrol van Lydia Tár, een orkestdirigent die algemeen wordt beschouwd als een van de beste in haar vak en de allereerste vrouwelijke chef-dirigent van een groot Duits orkest.

De veelgeprezen IJslandse componist Hildur Guðnadóttir is ook aan boord gegaan van het project om de filmmuziek te componeren. Ze is vooral bekend als de eerste vrouwelijke componist die een Oscar en een Golden Globe won voor haar werk aan 2019’s Joker.

GERELATEERD: Megalopolis: Francis Ford Coppola kijkt naar een All-Star Cast For Dream Project

vertegenwoordiger wordt geschreven en geregisseerd door Todd Field, die zijn comeback maakt na een onderbreking van 15 jaar sinds het kritische succes van Kleine kinderen. Het wordt geproduceerd door Field, Alexandra Milchan en Scott Lambert. De productie is momenteel aan de gang in Berlijn.

Field is vooral bekend om zijn regiewerk in veelgeprezen films uit 2001 In de slaapkamer en uit 2006 Kleine kinderen, die beide meerdere Academy Awards-nominaties verdienden. Ondertussen zal Blanchett de volgende keer te zien zijn in spraakmakende films zoals die van Netflix Kijk niet omhoog, Guillermo del Toro’s noir-thriller Nachtmerriesteeg, en de live-action verfilming van grensgebieden.

By admin