Mon. Dec 6th, 2021


Na hun succesvolle Noord-Amerikaanse terugkeer in juli 2021 met hun uitverkochte 10-uur durende extravaganza, een van de eerste grootschalige evenementen in NYC, kondigt de internationale feestleverancier elrow vandaag aan dat het het jaar zal afsluiten met zijn meest gevraagde wetenschap. fi popcultuur-thema winterfestival RowsAttacks! elrow’s laatste uitbarsting van het jaar zal Ibiza naar New York brengen met een interplanetaire post-apocalyptische invasie die op 11 december twee fasen overneemt in Avant Gardner in Brooklyn, NY voor een feest van een moederschip. elrow kondigt ook een opwindende, buitenaardse line-up aan, waaronder Grammy Award-winnaar CID, Jackathon-feestcurator Heidi en Rendher uit Barcelona. Dit is een van elrow’s sterkste line-ups in jaren, dus het zal zeker een speciale avond worden voor muziekminnende wezens uit alle hoeken van de melkweg.

Tickets: https://za.fan/elrowP1

Naast Kings Hall en de Grote Zaal introduceert elrow een nieuw thema, elrow City, waardoor dit de eerste keer is dat elrow twee thema’s in één evenement heeft. De intergalactische vibes naar de twee fasen van Avant Gardner brengen zijn: Andrea Oliva b2b Cloonee, Archie Hamilton, Bastian Bux, Chelina Manuhutu, Ilario Alicante, LP Giobbi en Jeff Arita b2b Luna Mar. elrow city’s debuut gehost door Repopulate Mars zal verschijnen CID, J. Worra, Martin Ikin en Westend. Lee Foss en Detlef zullen dubbel werk doen door hun eigen individuele sets en een speciale b2b-afsluitende set te spelen. Ook gaan deze elrow exclusives met b2b Charles Meyer b2b Inphinity, Bastian Bux b2b Rendher en Adam Braimin b2b Shalev.

“We zijn verheugd om ons eerste indoorfestival in New York te hebben sinds pre-pandemische dagen! We zullen onze RowsAttacks-tour verzinnen, aangezien dit het meest gevraagde thema is van onze Amerikaanse fans. Last but not least, dit is mijn meest favoriete line-up ooit in Elrow Noord-Amerika.” – Michael Julian, hoofd van elrow Noord-Amerika

Naast het ruimtespektakel zullen elrow’s buitenaardse artiesten en kosmische acrobaten het publiek onderdompelen in een interplanetaire ervaring terwijl ze gekleed zijn als buitenaardse wezens, astronauten, monsters, Yoda en andere sci-fi wezens. Met UFO-waarnemingen en buitenaardse bezoekers in het nieuws, en William Shatner die de ruimte in schiet, is elrow’s futuristische ruimtethema op punt. Verwacht meer dan levensgrote rekwisieten van UFO’s, raketten en meer terwijl het ontwerpteam er alles aan doet voor deze multisensorische, interplanetaire strijd tussen Planet elrow en de kwaadaardige Planet Sensible. De meest trendy dj’s in het house- en techno-universum draaien buitenaardse beats om het internationale elftal in beweging te houden. De aarde mag dan een apocalyptische woestenij zijn, op planeet elrow wemelt het van de vriendelijke aliens van alle soorten die op zoek zijn naar het beste feest in de melkweg.

By admin