Mon. Dec 6th, 2021


In afwachting van Excisiehet aanstaande nietje-evenement — De Thunderdome 2022 — de basmuziekautoriteit heeft zijn liveset van The Thunderdome 2020 losgelaten.

De voorstelling duurt meer dan een uur en 20 minuten en is doorspekt met tal van Excision-favorieten, waaronder samenwerkingen met Subtronica, Illenium, Laster, en meer. Plus, muziek van Kiekeboe & Calcium, YOOKiE, Spag Heddy, Hydraulix & SWRVO om er een paar te noemen.

De productie van Excision is van topklasse, biedt een volledige audio/visuele ervaring en laat het toekomstige publiek zien wat ze kunnen verwachten van The Thunderdome. Zoals vermeld in de beschrijving van de video: “Het is zo dichtbij als je kunt krijgen om in de menigte te zijn!”

Excision Presents: The Thunderdome 2022 keert binnenkort terug – zal plaatsvinden in Tacoma Dome in Tacoma, WA op 4 en 5 februari.

Bekijk hieronder en ontdek de line-up / beveilig tickets hier!

Excision Presents: The Thunderdome 2020 Live Experience

Foto via Rukes.com

By admin