Sat. May 21st, 2022


No Time To Die, Fast 9, box office, overzees, Universal Pictures, MGM, 007, James Bond

James Bond heeft Dom en zijn neergehaald Snel bemanning, althans in het buitenland. Geen tijd om te sterven is officieel de meest winstgevende Hollywood-film van het pandemische tijdperk in het buitenland geworden. De laatste Bond-inzending eindigde zondag met $ 558,2 miljoen aan kaartverkoop, waardoor het de $ 549 miljoen verdiende door te overschrijden Snel 9 overzee.

Vreemd genoeg blijft dit een overwinning voor Universal Pictures. De studio, de thuisbasis van Snel 9, is ook bezig met Geen tijd om te sterven internationaal namens MGM en EON Productions, per “The Hollywood Reporter”. Geen tijd om te sterven heeft ook overtroffen Lucht valt levenslang bruto in 18 markten en Spook op nog eens 22 markten. Dit is een indrukwekkende prestatie voor een film die tijdens de pandemie is uitgebracht. 007 sloot zijn overzeese openingen af ​​met een laatste lancering in Australië, waar de film in het weekend $ 8,2 miljoen opbracht, een beste opening voor de markt uit het pandemietijdperk. Verenigde Staten, Geen tijd om te sterven heeft de grens van $ 150 miljoen overschreden en de film brengt het wereldwijde totaal op $ 708,6 miljoen.

Snel 9 is nog steeds de meest winstgevende Hollywood-film die tijdens het pandemietijdperk is uitgebracht met een brutowinst van $ 721 miljoen, maar Bond zou in de buurt kunnen komen om het te claimen als hij stabiel blijft. Wat dit zou kunnen voorkomen is dat Geen tijd om te sterven werd vorige week op PVOD uitgebracht, dus bioscoopbezoekers kunnen besluiten om de film thuis te gaan bekijken.

Waar zijn JOUW gedachten over? Geen tijd om te sterven laatste mijlpaal in de kassa?

By admin