Mon. Dec 6th, 2021


De politie zanger en bassist, en productieve soloartiest, Steek ging onlangs zitten met YouTuber Rick Beato voor een vrij uitgebreid interview. het onderwerp van De politieDe hit “Roxanne” uit 1978 kwam op, en op dat moment Steek vergeleek zichzelf met het zijn van een heavy metal zanger nadat Beato het timbre van zijn stem had aangegeven.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Registreren is interessant. De meeste heavy metal zangers zingen daarboven [in the high register]. Dus ik ben een heavy metal zanger, maar ik heb een beetje meer melodie. Het is op dezelfde manier, om boven het lawaai van de band uit te komen … je kunt eigenlijk geen bariton zijn in een rockband.

“[It’s] op dezelfde manier waarop een sergeant-majoor in het leger zou schreeuwen en schreeuwen op het paragram. Waarom? Omdat ze in de strijd over het geluid van artillerie moesten komen, weet je, ze moeten gehoord worden. Zangers hebben dezelfde behoefte.”

Iemand zou moeten laten zien Steek of Type O negatief of Rammstein verwijzend naar het baritoncommentaar.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin