Mon. Dec 6th, 2021


Korn bassist Reginald “Fieldy” Arvizu is sinds juli gestopt met de band om “enkele persoonlijke problemen” op te lossen. Arvizu wordt momenteel vervangen door Zelfmoordneigingen bassist Roberto “Ra” Diaz live, dacht dat hij wel speelde op de nieuwe Korn album Requiem.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

Nu een interview met Kerrang!, beide gitaristen Brian “Hoofd” Welch en zanger Jonathan Davis hun zorgen geuit over Arvizu. Beide leden wensen hem natuurlijk het allerbeste en hopen dat hij zo snel mogelijk terug kan keren in de band.

“Ik hou van hem; hij is mijn broer. Maar ik heb iemand om wie ik geef zien sterven en ik ga dat verdomme niet nog een keer doen. Ik weiger het”, zei hij. Davis. “Daarom zal ik me de rest van mijn verdomde leven schuldig voelen. Ik heb mijn best gedaan, maar misschien als ik een beetje harder was geweest, zou er een andere uitkomst zijn geweest. Ik bid dat hij erachter kan komen en beter en kom terug en maak weer een groot deel uit van deze band.”

“Het beste wat je kunt doen, is thuis blijven, bij je familie zijn en beginnen met verwerken”, voegde hij eraan toe Welch. “Hij moet die genezing vinden. Ik worstel er nog steeds mee. Ik heb drie tot vier jaar geleden een paar fouten gemaakt met mijn ‘slechte gewoonten’, dus ik begrijp het, maar ik heb het aangepakt door er frontaal op te slaan en voorkomen dat het een probleem wordt. Ik maak me geen zorgen, want ik weet dat het goed komt met hem.”

Korn zal loslaten Requiem op 4 februari. Pre-orders zijn hier beschikbaar.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.
Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin