Tue. May 17th, 2022


De housetalenten ILVS en Feb, respectievelijk afkomstig uit Griekenland en Italië, hebben enorm veel bijval gekregen in de industrie, maar hun nieuwste gezamenlijke release “About You” bewijst dat ze nog maar net begonnen zijn. “About You” komt naar digitale platforms via Sam Feldt’s eigen Heartfeldt Records en brengt bedwelmende energie naar de tafel, waarbij emotionele zang wordt gecombineerd met pakkende melodieën en groovy drums.

ILVS, ook wel bekend als “The Sushi King”, begon zijn carrière in 2018 en heeft sindsdien niet meer achterom gekeken. Met steun van artiesten als Kryder, Madison Mars, Borgeous, Jonas Aden, TWOLOUD, Lumberjack en meer, behoort hij momenteel tot de populairste dansproducenten uit Griekenland. Feb heeft in de loop der jaren ook enorm succes gehad, met meer dan 50 miljoen streams op digitale platforms, terwijl hij uitbracht met labels als Strange Fruits en Chill Your Mind.

By admin