Mon. Dec 6th, 2021


Sh!tfaced-Showtime’s James Murfitt over hun nieuwe productie van A Pissedmas Carol

Shitfaced Showtime, en zusterbedrijf, Shitfaced Shakespeare, zijn meesters in hun kunst. Ze hebben een vrij eenvoudig en heel dwaas idee genomen en het ontwikkeld tot shows die nu voor zoveel mensen een must-see zijn. En dat idee? Zorg dat een van je cast dronken is voordat de show begint en laat ze los!

We hebben hun shows een aantal keren beoordeeld en hebben vooral genoten van wat we hebben gezien. Dus toen de kans kwam om te praten met producer en artiest James Murfitt, leek het de perfecte tijd om meer te weten te komen. Luister naar James die ons vertelt over de originele vonk die het bedrijf heeft gecreëerd, waarom ze kunnen begrijpen dat sommige mensen de show gewoon niet leuk vinden, wat de gekste dingen zijn die een dronkaard probeerde te doen op het podium, en we ontdekken ook of de zieke emmer ze hebben klaar is ooit echt gebruikt!

Enkele van onze eerdere recensies voor Sh!tfaced-producties vindt u hieronder:

Je kunt al onze podcast-interviews hier op onze ankerpagina bekijken. Je kunt je hier ook via Spotify abonneren, of via vele andere podcastdiensten. Zoek naar Everything Theater waar u zich ook abonneert op podcasts om te zien of we er zijn.

A Pissedmas Carol, Leicester Square Theater

De kersthit van 2019 keert groter en beter terug om ons op te vrolijken in 2021

A Pissedmas Carol, een combinatie van castleden van Sh!t-faced Showtime en Sh!t-faced Shakespeare, is de zingende, zuipende alternatieve kerstknie die we allemaal zo hard nodig hadden na anderhalf jaar Zoom-oproepen, Tiger Koning en verdomd bananenbrood. Vrekkige Scrooge en zijn klassieke kliek van werknemers, familieleden en geesten reizen door de tijd en beleven de nacht van zijn leven – maar zal Scrooge voor het einde vrolijk zijn? Of zullen het de geesten zijn die te veel geesten hebben gehad? Met één echt dronken castlid in elke uitvoering, is A Pissedmas Carol het ultieme “Je raadt nooit wat er gisteravond met me is gebeurd” – ondanks dat je het de afgelopen 2 jaar allemaal hebt gehoord!

Dus hoe werkt het? Elke uitvoering heeft een cast van acteurs die allemaal 4 uur voor aanvang van de show arriveren voor een ‘feest’ – maar dit specifieke kerstwerk is droog voor iedereen, behalve één artiest, die krijgt, ja, je begint het door te krijgen – Sh!t-faced. De rest is een delicaat strak koord tussen het uitvoeren van liedjes en het reciteren van Dickens, allemaal binnen de parameters van onze strikte improvisatieregels, die als volgt worden gesteld: Go with WHATEVER de dronken acteur besluit te doen. Tenzij het illegaal is. Maar ook dat is een grijs gebied waar we onze advocaten liever doorheen laten waden. Elke show is eenmalig. Elke uitvoering heeft een andere dronken acteur. Elke keer zijn ze echt dronken.

Looptijd: 90 minuten | Geschikt voor 16+ (kan naaktheid en grof taalgebruik bevatten.

Leicester Square Theater
6 dec 2021 — 15 jan 2022 (behalve 24-26 en 31 dec en 1 jan)
ma – za, 19.00 of 21.30 uur (zie website)By admin