Mon. Dec 6th, 2021Jared Leto is een trotse methode-acteur die vaak tot het uiterste gaat om een ​​bepaalde rol te spelen. ter voorbereiding op Requiem voor een droom,,Leto leefde op straat met een groep heroïneverslaafden en ging zelfs zover dat hij water omhoog schoot. Hij kwam bijna 70 pond aan om Mark David Chapman te spelen in Hoofdstuk 27, en na te zijn gecast als de Joker in Zelfmoordploeg hij kwelde zijn collega-castleden door ze levende ratten en kogels te mailen.

Voor zijn laatste rol portretteert Leto modeontwerper en zakenmagnaat Paolo Gucci in Ridley Scott’s Huis van Gucci. In een interview met iD vertelde Leto hoe hij karakter kreeg, wat te maken had met het snuiven van lijnen van arrabbiatasaus.

“Ik heb het allemaal gedaan. Ik snoof lijnen van arrabbiatasaus midden in deze film. Ik had olijfolie als bloed. Dit was een diepe duik die ik deed, “legde Let uit. “Als je een biopsie van mijn huid zou nemen, zou het terugkomen als Parmezaanse kaas! Dit is mijn liefdesbrief aan Italië.”

“Er was veel werk en voorbereiding, en ja, ik had een Italiaans accent en ik genoot ervan en omarmde dat, en woonde zo veel als ik kon en zo lang als ik kon in die ruimte”, voegde Leto eraan toe. “Ik klom in die creatieve grot en kwam door de darmen en darmen in de slokdarm van de enige echte Paolo Gucci.”

Helaas vertalen Leto’s inspanningen zich niet goed naar film. In zijn recensie van Huis van Gucci voor Gevolg, beschreef Clint Worthington het als “de meest oogverblindend slechte prestatie van het jaar … Met zijn kroon van ruig grijs haar en hangend gezicht (Leto’s gebeitelde matinee-idoolgezicht verborgen onder riemen van griezelige protheses), huilt en baant Paolo zich een weg door de film met een accent dat klinkt als Super Mario die een Borat-indruk maakt op helium.”By admin