Tue. May 17th, 2022


T'Challa, herschikking, Chadwick Boseman, Black Panther

De tragische dood van Chadwick Boseman vorig jaar was een enorme klap, maar de franchise die hij heeft helpen opbouwen zal doorgaan met Black Panther: Wakanda Forever. Hoewel Marvel heeft gezegd dat T’Challa niet in de film zou worden herschikt, en ook niet zou proberen Boseman digitaal terug te brengen, is het gemakkelijk voor te stellen dat de studio het personage jaren later terug zou brengen.

Tijdens het spreken op de Ringer-Verse podcast, verpletterde Marvel VP of Development Nate Moore alle gedachten dat T’Challa zou worden teruggebracht zonder Chadwick Boseman.

Ik dek mijn weddenschappen niet af, ik ben heel eerlijk: je zult T’Challa niet zien in het MCU 616-universum.

Nate Moore vervolgde: “We konden het niet. Ik zal zeggen dat toen Chad stierf, het een echt gesprek was dat we met Coogler hadden over wat we doen. En het was een snel gesprek; het waren geen weken. Het duurde minuten voordat we moesten bedenken hoe we deze franchise verder konden brengen zonder dat personage. Omdat ik denk dat we allemaal het gevoel hebben dat T’Challa in de MCU op het scherm, niet in strips, verband houdt met de prestaties van Chadwick, is wat hij naar die rol bracht, zowel op als buiten het scherm, zou ik zeggen.Je zou ook kunnen stellen dat Moore’s vermelding van het 616-universum betekent dat een toekomstige verschijning van een variante versie van T’Challa een mogelijkheid is. Moore gaf toe dat het voor hen een hele uitdaging was om het verhaal van te vertellen Black Panther: Wakanda Forever zonder T’Challa, “op geen enkel moment hebben we herschikking overwogen.

Wanneer Black Panther: Wakanda Forever wordt uitgebracht, gelooft Nate Moore dat het publiek een niveau van catharsis zal ervaren, omdat de uitvoering van Chadwick Boseman en de wereld van Wakanda echt één en hetzelfde zijn.

Onlangs werd aangekondigd dat de productie op Black Panther: Wakanda Forever op pauze was gezet. Letitia Wright, die Shuri speelt, was deze zomer in het ziekenhuis opgenomen na een incident met een stuntinstallatie dat ernstiger werd dan eerst werd gemeld. Regisseur Ryan Coogler heeft alles geschoten wat hij kan zonder haar, maar de verwachting is dat Wright op tijd zal zijn hersteld om begin volgend jaar de opnames te hervatten. Black Panther: Wakanda Forever komt naar de bioscoop 11 november 2022.By admin