Mon. Dec 6th, 2021


Amazon Studios is van plan de bestverkopende franchise voor videogames aan te passen Massa-effect in een serie. Zoals gemeld door Deadline, zei Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios dat het bedrijf een deal nadert met Electronic Arts om de rechten op Massa-effect.

Ontwikkeld door BioWare, Massa-effect is een sci-fi RPG-spel waarmee spelers oude mysteries kunnen oplossen als Commander Shepard. Een bewuste race van machines, bekend als Reapers, dreigt al het leven te vernietigen. debuteert in 2007, Massa-effect heeft sindsdien een enorme fanbase verzameld in de loop van zijn trilogie van games – inclusief een spin-off, Mass Effect: Andromeda, anno 2017.

Deze stap van Amazon Studios is een indicatie van de recente nadruk van het bedrijf op het fantasy-genre. Volgens Salke, de nieuwe fantasieserie van Amazon Het rad des tijds had de grootste première op het platform tot nu toe. “Je zult zien dat we blijven investeren in allerlei soorten fantasy-genres, we hebben een op genre gericht team in Studios dat onvermoeibaar werkt met onze creatieve partners aan die leien, en je kunt uitkijken naar meer,” zei Salke in een verklaring.

Deadline deelde ook een recent rapport van Parrot Analytics, waaruit blijkt dat: Het rad des tijds overtrof het fantasy-tarief in de vraag naar pre-releases. Het overtrof namelijk Netflix’s de hekser, die ook eerst begon als een succesvolle franchise voor videogames. Logisch dus dat Amazon verder wil investeren in verhalen en concepten met fantastische, buitenaardse elementen. Massa-effect biedt tal van dynamische personages, instellingen en verhalen om aan te passen voor het kleine scherm.

Elke videogamefilm ooit gemaakt, gerangschikt van slechtste tot besteBy admin