Mon. Dec 6th, 2021


Aidan Sheahan – “Insight” van Vital Films op Vimeo.

Zijn vader Casey was een buitengewoon rolmodel voor Aidan door zijn eigen liefde voor skiën en de wereld rondreizen als voormalig schrijver, redacteur en uitgever van Powder Magazine. Hij had hem op de hellingen toen hij 3 jaar oud was en Aidan zou onbevreesd de heuvel afgaan met een glimlach die de berg verlichtte. Casey leerde Aidan ook hoe hij met vissen moest vliegen toen hij net groot genoeg was om een ​​vlieghengel vast te houden. Ze reisden zowel met het gezin als met z’n tweeën naar rivieren en meren in de Rocky Mountains, kampeerden en bonden samen boven een vuur, onder de sterren, in de schoonheid van wilde plaatsen. Zijn broer Caelin, die ervan hield om technologie met Aidan te delen en hem videogames te leren spelen die ze hun hele leven samen speelden, is nu een begenadigd ‘coder’ en projectmanager in Denver voor een zorgbedrijf. Hij was ook Aidan’s ‘bestie’, en ze hadden een band als peuters die naar ‘Thomas the Tank Engine’ keken, forten graven in de sneeuw, samen naar nieuwe scholen navigeren en vuurvliegjes vangen.

Bekend als DJ Sunfeathr, hield Aidan ervan om zijn eigen elektronische muziek te spelen op podia van Aspen tot Denver. Aidan en Tara creëerden Breathelab voor een TED Talk in Kansas City om kinderen te inspireren om te mediteren door muziek en ademhalingsoefeningen te combineren.

Tara zegt: “Aidan’s vriendin en soulmate Alyssa, een yogaleraar en skiër die bij Aidan in Snowmass, Colorado woonde, is in mei 2020 overgestapt van kanker. Na haar overlijden wist Aidan gewoon niet waar hij thuishoorde.

Ik woonde met Aidan voor zijn laatste jaar op dit aardvlak, en realiseerde me dat wanneer iemand door hun ‘donkere nacht van de ziel’ gaat, de enige plek om vrede te vinden is om vrede te zijn. Ik mediteerde op de emoties die Aidan aan het stalken was: rust, zelfacceptatie, zelfliefde en stilte. Casey, Caelin en ik hebben er alles aan gedaan om hem hier te houden. Uiteindelijk koos zijn ziel ervoor om naar de schepping te gaan. Hij is misschien vertrokken in zijn fysieke vorm, maar zijn Aanwezigheid is nooit weggegaan.

De ochtend van zijn overlijden sprak ik met Chaz over onze gedeelde kennis dat Aidan en Roger Eén waren met de levenskrachtenergie die door alle dingen stroomt. We konden het in elkaar voelen. Die gelukzaligheid om te weten dat we werkelijk geesten zijn in een lichaam met een menselijke ervaring. We zijn nooit alleen. We zijn onvoorwaardelijk geliefd. We zijn vrij.”

We zijn nu verheugd om opnieuw Tara Sheahan’s Yoga Ademhalingsoefening te presenteren…

Tara deelt hoe ze haar Happy Place vindt, terwijl ze Breathelab natuurlijke neusademhaling leert aan miljoenen mensen die een directe manier willen om een ​​uitbarsting van verheffing te vinden. Haar muziek is gemaakt door zoon Aidan “Sunfeather”. Hij maakte dit nummer voor Erica Ford’s New York Peace Week, een evenement om wapengeweld te beëindigen met liefde in actie.

By admin