Mon. Dec 6th, 2021


Gisteren een jaar geleden, Garrett Lockhart, bij fans bekend als: io, is tragisch overleden. Het is moeilijk te geloven dat het een heel jaar is geweest; aan de andere kant leken de afgelopen 12 maanden voor veel mensen een koortsdroom. Maar voor degenen die dicht bij G staan, is het een jaar lang verstoken van hun beste vriend.

Ter ere van het eenjarig bestaan ​​van zijn overlijden, geen mana ging op reis om de iconische B2B van de twee te recreëren in het parlementARTCAR van EDC Las Vegas 2019. De set eindigde voller dan een van beiden had verwacht (verhaal daarover van No Mana hieronder) en het is een eerbetoon dat alleen No Mana zou kunnen maken.

zomer van 2019. het is 12:55 uur en ik ben in edc las vegas op het punt om te drinken op het werk met g bij de parlementskunstauto. het is zo winderig dat het kinetische veld moest sluiten. we waren de volgende optie van dat publiek, omdat we er letterlijk naast zaten. dit zijn de meeste mensen die ik me ooit heb kunnen voorstellen bij een kunstauto. zonder een woord te zeggen, wenk ik hem om een ​​sigaret. ik ben geen roker, maar ik doe dit sarcastisch elke show met hem, zodat hij de oefening kent. ga naar de tweede fase van onze routine: steenpapierschaar. Ik verlies voor de honderdste keer op rij van hem. nu onze totaal non-plur, bad-vibes intro is afgelopen, beginnen we het echt te doen. ik werk aan de faders terwijl hij op de dj-tafels staat. hij bedient de faders terwijl ik binnen 10 minuten 3 biertjes morst (sorry sian). het hele uur was zo’n sfeer dat, behalve dat ik bijna mijn sokken en sandalen verloor van het dansen, de enige woorden die tussen ons werden gezegd tijdens de set waren “holy shit” en “hey play your track move so I can drop my domme gekke punk bootleg direct daarna” ; de rest was paardenspel en kandii-handel. geen woorden kunnen beschrijven hoe leuk deze set voor ons was, het beste wat ik kan doen is zeggen wat er is gebeurd. rust zacht idioot. geen tranen alleen techno nu.

De recreatie is misschien niet helemaal nauwkeurig, maar op dit moment is dat niet belangrijk. Wat belangrijk is, is de gedachte en bedoeling achter dit ontroerende eerbetoon dat je nu, naar beste vermogen, steeds opnieuw kunt leven. Luister hieronder.

By admin