Tue. May 17th, 2022


laat maar Norna decimeer je omgeving de komende zes minuten volledig met hun nieuwe single ‘Serpent Spine’. Tussen de verpletterende muziek zelf en de visueel gewelddadige videoclip gemaakt door Romain Guélat, “Serpent Spine” is niets minder dan audiovernietiging.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Ster is weg, weg is oog. Een spirituele metafoor voor een hogere bewustzijnsstaat als je wilt”, zei de band over de video. “Een reis door die enorme leegte voorbij je waarneming en tijd. Geconfronteerd met de muur van energie tussen jou en de enige waarheid. Als een razende rivier stroomt het door ons lichaam als een entiteit groter dan jezelf als je het laat, laat gaan. Sterven en Je zal leven.

“Tekst en toon werd het gecreëerd om zich een weg te banen als een pulserende mantra naar een beter begrip van het zijn.”

Norna zullen hun debuutalbum uitbrengen Star Is Way Way Is Eye volgend jaar via Vinter Records.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin