Mon. Dec 6th, 2021


We hebben veel plagende foto’s en beelden van achter de schermen gezien van de aankomende Hulu-serie Pam & Tommy, met sterren Lily James en Sebastian Stan die regelmatig foto’s van zichzelf op hun sociale media-accounts plaatsen, en nu hebben we een officiële trailer voor de show die in februari 2022 debuteert. De beelden geven een eerste blik op het paar in actie terwijl ze het verhaal van het paar naar schermen brengen in de miniserie die de eerste drie afleveringen samen zal uitzenden voordat de volgende afleveringen wekelijks worden uitgebracht .

De serie richt zich op een specifieke periode in de relatie van het paar, na hun huwelijk tot de nasleep van de vrijgave van hun ongeoorloofde sekstape van hun huwelijksreis. De beruchte tape haalde de krantenkoppen in de jaren negentig, en hoewel het geen van beide carrières langdurig schade berokkende, was de media-aandacht rond het paar intens en het effect dat het had op hun huwelijk is wat het centrale punt zal zijn van de serie.

MOVIEWEB VIDEO VAN DE DAG

Geregisseerd door Craig Gillespie, die ook aan het hoofd stond van Disney’s Cruella en de Margot Robbie leidde ik, Tonya, de serie bevat een all-star cast van Seth Rogen als Rand Gauthier, Nick Offerman als oom Miltie, en Taylor Schlling als Erica Gauthier, Pepi Sonuga als Melanie, Andrew Dice Clay als Butchie Spenser Granese als Steve Fasanella, Mozhan Marnò als Gail Chwatsky , Fred Hechinger als Seth Warshavsky en Mike Seely als Hugh Hefner.

In eerdere interviews met ComicBook.com zei Gillespie: “We zijn vier weken verder en Sebastian Stan en Lily James maken het gewoon af. En weet je, we hebben Seth [Rogen] daar ook en Nick Offerman en het is een heel, heel gekke wilde leuke rit die uiteindelijk, wat ik er zo leuk aan vind, is dat het veel hart heeft. Nogmaals, het heeft een zeer vergelijkbare gevoeligheid voor ik, Tonya waar je deze reis kunt maken en begrijpt, weet je, de schade die Pamela Anderson is aangedaan en dat we als publiek hier opnieuw medeplichtig aan zijn, want het is alsof, je weet dat we dit allemaal verslinden, zonder enige repercussies voor wat er met de individuen gebeurt. Dus het is een soort aas en switch op een manier die ook heel opwindend was, maar het is behoorlijk daarbuiten.”

“Ik weet niet of ik mag zeggen wanneer… Ik denk dat het begin volgend jaar zal zijn, denk ik,” voegde Gillespie eraan toe. “Ik ben zo blij met hoe dat is verlopen en met de optredens van Sebastian [Stan] en Lily [James] zijn gewoon geweldig. Het was overal een geweldige ervaring en ik heb er zin in, dus hopelijk vinden mensen het leuk.”

Het is eerlijk om te zeggen dat Stan en James al vroeg aandacht voor de serie hebben verzameld, waarbij ze allebei meer dan blij zijn om hun transformaties in het iconische paar vroeg in de productie te onthullen en fans een echt voorproefje te geven van wat ze kunnen verwachten uit de serie. De nieuwe trailer brengt nu de levendige karakteriseringen tot leven en met de show die op 2 februari in première gaat op Hulu, hoef je niet lang meer te wachten om alles op Hulu te zien spelen.


ghostbusters-afterlife-mckenna-grace-blasting-ghosts-1637257878553.jpeg
Ghostbusters: Afterlife Post-Credit Scene stelt Ghostbusters 4 in, maar kan het echt gebeuren?

Ghostbusters: Afterlife slaagt erin een vervolg op te zetten dat het misschien nooit zal opleveren, dus is het beter om gewoon dankbaar te zijn voor wat we hebben?

Lees volgende


Over de auteur

By admin