Tue. May 17th, 2022


Party Favor evolueert. Met zijn laatste paar singles heeft hij een drive en passie getoond voor heruitvinding, vooral met zijn nieuwste single, “Whenever You’re Around.”

Als vervolg op zijn singles “Save Me” en “Losing My Mind” uit 2021 met Elohim, is “Whenever You’re Around” een verfijnde bas-shaker met lage bas.

Party Favor zegt: “Dit nummer begon voor het eerst als een sessie met mijn vriend Drew Love, lang voor de pandemie. Het was super pop-leunend en we vonden het allebei geweldig, maar uiteindelijk hebben we nooit iets met het idee gedaan, maar het afgelopen jaar, terwijl ik aan al deze nieuwe muziek werkte, herinnerde ik me de vocal en heropende ik het project. Ik was in staat om de stem van Drew volledig om te draaien en opnieuw te samplen in iets dat volledig verwijderd was van waar het begon, en ik veranderde het in wat ik beschouw als deze gekke hybride mashup van genres en delen van ‘Party Favor’. Dit is een van mijn favoriete platen van dit nieuwe project en ik vind het geweldig hoe het veranderde van hoe het begon tot waar het nu is. Het nummer heeft een nieuw leven gekregen en de betekenis ervan is donkerder van toon over hoe vaak tijden niet aanwezig zijn in onze relaties en ons alleen op mensen en dingen concentreren als ze ons op het moment ten goede komen. En het knalt ook. Ik hoop dat je het graaft!”

Bekijk de muziekvideo hieronder.

By admin