Mon. May 16th, 2022


Zware regen en Detroit: Word mens ontwikkelaar Quantic Dream maakt naar verluidt een Star Wars spel. De studio moet deze rapporten nog bevestigen of ontkennen, maar het lijkt erop dat er meer bewijs is dat wijst op het bestaan ​​ervan, aangezien een ander rapport de vermeende setting en codenaam heeft vermeld.

GERELATEERD: Obi-Wan Kenobi Concept Art Shows Darth Vader Lightsaber Battle & More

Zoals opgepikt door Eurogamer, sprak Jeff Grubb van GameBeat over Quantic’s Star Wars tijdens zijn wekelijkse show op Giant Bomb, Grubbsnax. Grubb verklaarde dat het plaatsvindt tijdens het tijdperk van de Hoge Republiek van Star Wars en heeft de codenaam Star Wars Eclipse. Grubb zei dat hij dacht dat het voor het einde van het jaar zou worden getoond. En hoewel een aankondiging als deze altijd kan verschijnen, is The Game Awards-show een waarschijnlijke kandidaat. De jaarlijkse show staat gepland op 9 december om 17.00 uur PT.

De Hoge Republiek is niet veel verkend in films of videogames. Hoe dan ook, het tijdperk van de Hoge Republiek begint eeuwen voor de Skywalker Saga en wordt beschouwd als de ‘gouden eeuw’ van de Jedi. Eerder dit jaar bracht Lucasfilm uiteenzetten een initiatief om deze periode te verkennen door een ‘verbonden megaverhaal’ te vertellen via ‘boeken, strips en tijdschriften’. Hoewel videogames niet specifiek werden genoemd, zou een videogame als deze mogelijk in deze veelzijdige onderneming kunnen passen.

GERELATEERD: Onder de helm: de erfenis van Boba Fett Special Look & Key ArtBy admin