Mon. May 16th, 2022


De Rob Zombie Munsters reboot krijgt langzaam maar zeker vorm, dit keer met de onthulling van Dr. Henry Augustus Wolfgang. Zombie op Instagram heeft gezet om dat aan te kondigen Richard Rem, die eerder Doom-Head speelde in de 2016 Zombie film 31, zal Wolfgang spelen naast de eerste blik op dokterskostuum.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“MUNSTERS UPDATE! ☠️ Hier is je eerste blik op Richard Brake op de set als Dr. Henry Augustus Wolfgang ☠️ Transsylvanië’s populairste gekke wetenschapper. Ik vraag me af wat hij in petto heeft voor onze nieuwe wereld van goden en munsters ? ☠️”

Zombie heeft onlangs onthuld dat Jeff Daniel Phillips zal spelen Herman Munster, Sheri Maan Zombie zal spelen Lily Munster, en Dan Roebuck zal spelen Opa Munster. De Munsters film wordt momenteel opgenomen in Boedapest. Jorge Garcia en Cassandra Peterson het gerucht gaat dat ze ook bij het project betrokken zijn, maar Zombie heeft nog niets gezegd.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin