Tue. May 17th, 2022


Spider-Man: No Way Home, trailer, filmtrailer, officiële trailer, fanevenement, Sony Pictures, Marvel, mcu, Marvel Studios

Een tweede trailer voor Spider-Man: Geen weg naar huis komt eraan, maar het debuteert op een vrij unieke manier voor fans die reikhalzend uitkijken naar de release.

Op dinsdag, 16 november 2021, om 17.00 uur in de Regal Sherman Oaks, Sony lanceert de trailer voor Spider-Man: Geen weg naar huis en fans die het geluk hebben een kaartje te scoren, zullen de eersten zijn die het kunnen bekijken. De key-art voor het fan-evenement belooft ook GROTE verrassingen, dus misschien zal er iemand uit de film verschijnen? Er is nog geen bevestiging, maar de lancering van dit fanevenement zal de groeiende hype voor de film alleen maar intensiveren. Wat onduidelijk is, is of de trailer de volgende dag online beschikbaar zal zijn. Sommigen speculeren dat Sony het zou kunnen vasthouden om het voor vertoningen van Ghostbusters: hiernamaals maar andere sites denken dat de trailer vanwege de grote vraag online beschikbaar zal zijn. Je kunt de belangrijkste kunst voor het fanevenement hieronder bekijken!

De eerste trailer vrijgegeven voor Spider-Man: Geen weg naar huis brak records voor de MCU en stond zelfs bovenaan de views voor Avengers: Endgame. De eerste blik op deze film was langverwacht en deze tweede blik is waarschijnlijk nog meer. De reden hiervoor is een broodnodige bevestiging over geruchten en speculaties die rond de film circuleren. De grote is, zullen Tobey Maguire en Andrew Garfield terugkeren als hun versies van Spider-Man in deze multiversum-verhaallijn? Iedereen is hier erg terughoudend over en Sony heeft nog geen hints gegeven, maar fans blijven graven zodat ze EINDELIJK zeker kunnen weten. Wordt deze nieuwe trailer de grote onthulling? Ik denk dat we zullen moeten afwachten?

Spider-Man: Geen weg naar huis brengt Tom Holland terug als Peter Parker alias Spider-Man en hij zal worden vergezeld door Zendaya, Benedict Cumberbatch, Alfred Molina, Jamie Foxx, Jacob Batalon, Maris Tomei en JB Smoove. De derde film wordt wederom geregisseerd door Jon Watts, naar een scenario van Chris McKenna en Erik Sommers.

Wat zijn JOUW hoop voor de nieuwe trailer? Heb jij het geluk om dit evenement bij te wonen? Spider-Man: No Way Huis raakt schermen aan 17 december 2021.By admin