Mon. Dec 6th, 2021Ed Sheeran’s hit “Shivers” is nog groter geworden.

SUNMI, die sinds haar debuut met Wonder Girls een vaste waarde in de K-popscene is, heeft de hulp ingeroepen van de geliefde Zuid-Koreaanse zangeres en rapper Jessi voor een remix van het nummer, waarop ook Sheeran zelf te horen is.

SUNMI’s frisse kijk op de track laat haar eigen unieke stijl, lang “Sunmi-pop” genoemd, schitteren. Als een artiest die vaak neigt naar vrolijke, disco-popnummers terwijl ze haar humeurige zang een geheel nieuwe toon laat creëren, was “Shivers” praktisch op maat gemaakt voor haar vertolking. Het is logisch – het is bekend dat Sheeran net zoveel voor anderen schrijft als voor zichzelf. Ondertussen injecteert Jessi haar couplet met haar vertrouwde soort energie.

“Ik dacht dat het zo leuk zou zijn om in de positie van de vrouw in ‘Shivers’ te zijn en teksten te schrijven”, vertelt SUNMI. Gevolg van het begrip. “Het is zo’n eer om deze geweldige kans te krijgen.”

Dit is niet de eerste keer dat Sheeran samenwerkt met Koreaanse artiesten. Als tweevoudig BTS-medewerker leende de Brit zijn talenten aan “Make It Right” uit 2019, dat zijn thuis vond op de Kaart van de ziel: 7 album, voordat hij later de nummer 1 hit “Permission to Dance” schreef.

Dit is SUNMI’s nieuwste release na haar oktober-single “Go Or Stop?” met een energieke basdaling en elektronische beats. Hoewel het niet haar originele nummer is, is ze er nu in geslaagd een manier te vinden om deze versie van “Shivers” ook haar eigen te maken.

Stream de volledige samenwerking hieronder.By admin