Sat. May 21st, 2022


Taylor Swift heeft een nieuwe videoclip uitgebracht voor ‘I Bet You Think About Me’, haar samenwerking met Chris Stapleton van Rood (Taylor’s versie). De visual werd geregisseerd door Blake Lively en de sterren Swift en Miles Teller. In de clip verschijnt Swift (in het rood gekleed) op de bruiloft van een ex (waar alle anderen wit dragen), waardoor het hele ding rood wordt. Bekijk de video, met een cameo van Aaron Dessner, hieronder.

In het weekend voerde Swift haar nieuwe, 10 minuten durende editie van “All Too Well” uit op Zaterdagavond Live en zong in een muzikale parodie van het komische trio Please Don’t Destroy. Vorige week bracht ze een korte film “All Too Well” uit met in de hoofdrollen Sadie Sink en Dylan O’Brien.

Lees “Taylor Swift’s controverse over muziekeigendom met Scooter Braun: wat het betekent en waarom het ertoe doet.”

Inhoud

Iframe-URL bekijken



By admin