Tue. May 17th, 2022Dwayne “The Rock” Johnson heeft Henry Cavill’s Superman altijd in een Zwarte Adam film, heeft de acteur onthuld. De actiester ging naar Twitter om commentaar te geven op een stripboekpagina die werd gedeeld door een fan, waarop de Man of Steel de hand schudt met Black Adam, terwijl The Rock antwoordde: “Ik vind het leuk. Soort zoals ik het me altijd had voorgesteld. Behalve de handdruk aan het eind. Nooit. Verkeerde man.” Dus als de twee superkrachtige wezens oog in oog komen te staan ​​op het grote scherm, verwacht dan niet dat het zo hartelijk zal zijn.

Na zoveel jaren wachten, Zwarte Adam we zullen het zien Dwayne Johnson als Teth-Adam AKA Black Adam, een antiheld uit Kahndaq die 5000 jaar gevangen zit. Nadat hij de ketenen van slavernij heeft afgeworpen, wordt Teth-Adam gekozen door de tovenaar Shazam om de krachten van de oude Egyptische goden te benutten, S voor het uithoudingsvermogen van Shu, H voor de snelheid van Horus, A voor de kracht van Amon, Z voor de wijsheid van Zehuti, A voor de kracht van Aten en M voor de moed van Mehen, Black Adam wordt de aartsvijand van de superheld Shazam en zijn superkrachtige familie.

MOVIEWEB VIDEO VAN DE DAG

Hoewel er geen bevestiging is dat Henry Cavill’s Superman ooit naast Johnson’s Black Adam zal verschijnen, of zelfs of Cavill ooit weer zal passen als het DC-pictogram op het grote scherm, is dit niet de eerste keer dat The Rock een eventuele confrontatie tussen de twee karakters. “Eén superheld die niet zal doden vanwege zijn code versus één antiheld die dat graag doet – vanwege zijn code”, zei Johnson in augustus 2020 over het idee van Superman versus Black Adam. “Alles in naam van waarheid en gerechtigheid. Misschien op een dag.”

Recenter, Zwarte Adam producer Hiram Garcia heeft ook verklaard dat een throwdown tussen Cavill en Johnson’s respectievelijke superhelden iets is dat zeker kon gebeuren, waarbij Garcia onthult dat hij zich volledig bewust is van wat fans willen. “Moeilijk te zeggen, maar ik weet dat het ongelooflijk zou zijn als het ooit zou gebeuren”, zei Garcia eerder tegen Collider. “We weten zeker dat de fans het willen! Ik kan alleen maar zeggen dat we altijd naar de fans luisteren en doen wat we kunnen!”

Wat we nu wel weten, is dat als Superman en Black Adam klappen op het scherm uitwisselen, er bloed zal zijn. We weten dit dankzij Hiram Garcia, die onlangs onthulde dat Zwarte Adam zal de grenzen van zijn PG-13-classificatie verleggen, waarbij de producent zelfs het DC-project vergelijkt met het veelgeprezen stripboekfilmuitje van Christopher Nolan, De donkere ridder. “Black Adam is gespannen, toch?” Garcia begon. “Dat wordt een PG-13-film waarin het heel erg leek op, laten we zeggen, De donkere ridder, waar dat de randen van PG-13 duwde. Ik denk dat we dat heel erg doen met Black Adam. We hebben een zeer hoog aantal doden in onze film.”

Geregisseerd door Jaume Collet-Serra, met in de hoofdrollen Noah Centineo, Aldis Hodge, Sarah Shahi, Quintessa Swindell en Pierce Brosnan naast Dwayne Johnson, Zwarte Adam is gepland om te worden uitgebracht in bioscopen in de Verenigde Staten op 29 juli 2022. Dit komt tot ons met dank aan De rotsen officiële Twitter-account.

Onderwerpen: Zwarte Adam, SupermanBy admin