Mon. Dec 6th, 2021Travis Scott is deze week voor het eerst sinds de tragische gebeurtenissen in Astroworld in het openbaar opgedoken. Zoals TMZ meldt, raakte de rapper dinsdag een golfbaan in Zuid-Californië met een all-star-paar met Michael Jordan en Mark Wahlberg.

Voorafgaand aan deze week lag Scott in zijn geboortestad Houston, Texas, te kampen met de nasleep van Astroworld. Tijdens Scott’s hoofdact op het festival vielen 10 doden en honderden gewonden. Hoewel er nog steeds een strafrechtelijk onderzoek loopt, is er al een hele reeks civiele rechtszaken aangespannen tegen Scott, de festivalpromotor Live Nation en anderen.

Scott heeft aangeboden de begrafeniskosten te dekken voor alle 10 personen die zijn omgekomen bij Astroworld, en biedt gratis advies aan aanwezigen die door de tragedie zijn getroffen.

De laatste aflevering van De wat-podcast bespreekt de mogelijke gevolgen van Astroworld voor toekomstige festivals. Ondertussen kwam Chuck D van Public Enemy onlangs ter verdediging van Scott, toen hij Live Nation opriep om meer verantwoordelijkheid te nemen voor het incident.By admin