Mon. Dec 6th, 2021


Een Under Siege-reboot is in ontwikkeling. Hoewel er op dit moment geen bericht is dat de originele ster Steven Segal terugkeert, zowel voor als achter de camera, meldt Deadline dat er beweging is begonnen bij een reboot van de actiefilm uit 1992. Het project is in de maak bij Warner Bros. met Timo Tjahjanto aan boord om te regisseren en Umair Aleem die het script schrijft. Het plan is dat de film rechtstreeks naar streaming op HBO Max gaat.

Tjahjanto werkt momenteel aan Laatste trein naar New York, een Amerikaanse remake van de Koreaanse zombiefilm Trein naar Busan. Het eerdere werk van de filmmaker omvat het regisseren van het segment “Safe Haven” in het vervolg op de horrorfilm found footage V/H/S/2, evenals de films moordenaars, Hoofdschot, en Portalen. Hij hielp ook andere genretitels zoals De nacht komt voor ons en Moge de duivel je meenemen, die elk op Netflix worden gestreamd. Scenarist Umair Aleem is ondertussen vooral bekend door het schrijven van de nieuwe Netflix-favoriet Kate met in de hoofdrol Mary Elizabeth Winstead.

MOVIEWEB VIDEO VAN DE DAG

Het origineel Belegerd werd uitgebracht in 1992, geregisseerd door Andrew Davis en geschreven door JF Lawton. In de hoofdrol Steven Seagal als Casey Ryback, een voormalige Navy SEAL die in actie komt om een ​​groep huursoldaten (onder leiding van Tommy Lee Jones’ William Strannix) te stoppen die de controle over het slagschip USS overnemen. Missouri. Gary Busey, Erika Eleniak en Colm Meaney zijn ook te zien. De film was een enorme hit aan de kassa en was zelfs in aanmerking voor meerdere Oscars, sindsdien bekend geworden als een van Seagal’s allerbeste films.

In 1995 keerde Seagal terug als Casey Ryback in het vervolg Under Siege 2: Dark Territory, deze keer verplaatste hij de actie van een slagschip naar een rijdende trein die door de Rocky Mountains reist. Geoff Murphy regisseerde het vervolg dat werd geschreven door Richard Hatem en Matt Reeves (ja, de Matt Reeves die Batman opnieuw uitvindt met Robert Pattinson in De slagman). De film speelde ook Katherine Heigl, Morris Chestnut, Peter Greene, Nick Mancuso en Kurtwood Smith. Het bereikte niet hetzelfde niveau van succes als het origineel.

Steven Seagal zijn plannen had aangekondigd om Onder beleg 3 in 2016. De acteur schreef destijds in een tweet dat Woodie Mister het script voor het project aan het schrijven was en verklaarde dat “het tijd is”. Om welke reden dan ook, dit vervolg lijkt sindsdien te zijn uitgestorven in de ontwikkelingshel zonder significante updates over de voortgang ervan. Misschien was een derde avontuur voor Casey Ryback gewoon niet de bedoeling, vooral niet nu het nieuws over een reboot aan het licht komt. Als het een legacy-vervolg blijkt te zijn in plaats van een volledige reboot, dan zou Ryback misschien toch nog kunnen verschijnen.

Er is geen releasedatum vastgesteld voor deze nieuwe Belegerd reboot, maar het is naar verluidt gepitcht als exclusief voor HBO Max. Met steeds meer exclusieve films die worden opgezet bij de verschillende streamingdiensten, waarvan vele nieuwe takes of sequels op klassieke gevestigde titels, zullen we in de toekomst zeker meer van dit soort projecten zien opduiken. Dit nieuws komt van Deadline.


Id67UsgVo19ItFoVtI0T4MbYuz8gqZ
Bill Murray’s Ant-Man 3 rol geplaagd door Ghostbusters: Afterlife Co-Star Paul Rudd

Paul Rudd plaagde bedeesd wat fans kunnen verwachten van Bill Murray in Ant-Man and the Wasp: Quantumania, ook al zal hij het niet officieel bevestigen.

Lees volgende


Over de auteur

By admin