Sat. May 21st, 2022


Na een maand gedomineerd door klassieke Halloween-films, snakte het publiek duidelijk naar meer feestelijk entertainment en leidde het naar DEG’s Watched at Home Top 20 List zoals in 2018’s De Grinch (Nr. 14) en zijn tegenhanger uit 2000 Hoe de Grinch kerstmis heeft gestolen (nr. 17). Oh ja, de Halloween-klassiekers waren er nog, namelijk Hocus Pocus en Keversap, die bleef hangen in de Top 20.

GERELATEERD: Dwayne Johnson wil de volgende James Bond zijn

Ondertussen debuteerde het vierde seizoen van de westerse familiesaga Yellowstone op nummer 2, achter vrije man. Yellowstone is een nietje in de hitparade sinds de Watched at Home Top 20 werd gelanceerd begin 2020, en seizoen 1 en seizoen 3 van de serie kwamen deze week ook in de hitparade, respectievelijk op nummer 11 en 19.

DEG stelt de ‘Watched at Home Top 20’-lijst samen met de meest geconsumeerde titels op schijf en digitaal in de afgelopen week (behalve voor externe streamingplatforms op basis van abonnementen). Het wordt om de zeven dagen samengesteld met de nieuwste studio- en winkelgegevens en toont het huidige enthousiasme van de consument voor het thuis bekijken van de nieuwste film- en televisiereleases.

1. vrije man (20e-eeuwse studio’s)
2. Yellowstone Seizoen 4 (Doorslaggevend)
3. Oud (Universeel)
4. De Suicide Squad (Warner Bros.)
5. Adem niet 2 (Sony-foto’s)
6. PAW Patrol: The Movie (Doorslaggevend)
7. F9: De snelle saga (Universeel)
8. Slangenogen (Doorslaggevend)
9. Stilstaand water (Universeel)
10. Space Jam: een nieuwe erfenis (Warner Bros.)
11. Yellowstone seizoen 1 (Doorslaggevend)
12. de beschermeling (Lionsgate)
13. The Forever Purge (Universeel)
14. De Grinch (2018, universeel)
15. Schreeuw (Doorslaggevend)
16. Onrecht (Warner Bros.)
17. Hoe de Grinch kerstmis heeft gestolen (2000, universeel)
18. Hocus Pocus (Disney)
19. Yellowstone seizoen 3 (Doorslaggevend)
20. Keversap (Warner Bros.)

By admin