Mon. Dec 6th, 2021


Leeuw en Eenhoorn Theater

30 november – 4 december

Ik wil gewoon niet terugkomen en jij bent anders. Als een ander persoon.

Weet jij wie je bent?

Rhea en Jack zijn een tweeling. Vanaf het moment dat ze werden geboren, hebben ze alles in hun leven gedeeld – verjaardagstaarten, vrienden, kleding, flats, herinneringen – maar nu ze hun dertigste verjaardag naderen, scheiden de druk van het leven en een kans van hun leven hen voor het eerst tijd. Alleen beginnen ze de gezichten die ze altijd al hebben gekend in twijfel te trekken.

Veelgeprezen associate artists, Fight or Flight Productions, presenteren Don’t Forget My Face – een gloednieuw verhaal over gedeelde identiteit, falen van communicatie, de maskers waarachter we ons verschuilen en of we de mensen die het dichtst bij ons staan ​​ooit echt kunnen leren kennen. Geregisseerd door Jess Barton, Don’t Forget My Face debuteert in The Lion and Unicorn in december 2021.

Fight or Flight Productions zijn Associate Artists van het Lion & Unicorn Theatre.

GESCHREVEN DOOR: Jess Barton & Ross Kernahan
GEREGISSEERD DOOR: Jess Barton
LOOPTIJD: 70 minuten (geen interval)

Spelen in Lion and Unicorn Theater, 30 november t/m 4 december. Kaarten €14 via onderstaande link.

Deze preview is een betaalde advertentie.By admin