Mon. Jan 24th, 2022


070 Shake en NLE Choppa hebben een nieuw nummer uitgebracht genaamd “Lose My Cool”, samen met de bijbehorende videoclip. In de clip (geregisseerd door CORE) zijn de twee te zien terwijl ze rappen met het nummer in een luxueus herenhuis bedekt met goud, wijn drinken op een trottoir en fietsen door de straat. Bekijk het hieronder.

Volgens een persbericht is “Lose My Cool” het eerste aanbod van de volgende plaat van 070 Shake Je kunt me niet vermoorden omdat ik niet besta. Vorig jaar werd 070 Shake uitgebracht modus vivendi, haar debuutalbum op GOOD Music, en voerde een niet eerder uitgebracht nummer uit met de titel “History” op The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol. En eerder dit najaar werkte ze samen met Gener8ion aan het nummer ‘Neo Surf’. 070 Shake is momenteel onderweg voor haar wereldtournee ter ondersteuning van modus vivendi.

Bekijk Pitchfork’s interview “070 Shake Moves Beyond the Buzz” opnieuw, evenals de Rising-functie van 2018 “Get to Know 070 Shake, GOOD Music’s Shape-Shifting Secret Weapon.”

By admin