Mon. May 16th, 2022


Met zoveel goede muziek die de hele tijd wordt uitgebracht, kan het moeilijk zijn om te bepalen waar je eerst naar moet luisteren. Elke week biedt Pitchfork een overzicht van belangrijke nieuwe releases die beschikbaar zijn op streamingdiensten. De batch van deze week bevat nieuwe albums van Curren$y, RXK Nephew, Popstar Benny, Krolok en Don Trip. Abonneer je op Pitchfork’s Nieuwsbrief Nieuwe Muziek Vrijdag om onze aanbevelingen elke week in je inbox te krijgen. (Alle releases die hier worden weergegeven, zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren. Als je echter iets koopt via onze gelieerde links, verdient Pitchfork een affiliatiecommissie.)

Huidige $ ja: Pilootgesprek 4 [Jet Life]

Het is nauwelijks een New Music Friday zonder Curren$y, die in 2021 negen projecten heeft uitgebracht: Incassobureau (Februari), Welkom bij Jet Life Recordings 2 (Juni), Hoogste verantwoordelijke (Augustus), Bijpassende Rolexen (September), Nog steeds stoned op Ocean (Oktober), Regatta (oktober), de Land Lucht Zee EP (november), en nu, Pilootgesprek 4. Het nieuwste van de rapper uit Louisiana is gemaakt met producer Ski Beatz en is zijn eerste Pilootgesprek inzending sinds 2015 III.

Luister op Apple Music
Luister op Spotify
Luister op Tidal
Luister op Amazon Music

RXK neef: Transporter 4 [New Breed Trapper]

RXK Nephew brengt veel meer muziek uit dan Curren$y en hij wacht niet echt tot vrijdag. Elke dag is goed. De 21-minuten van de rapper van Rochester Transporter 4 arriveert slechts negen dagen later Shawty RXK ook 2. En, voor alle duidelijkheid, RXK Nephew heeft nog niet eerder iets uitgebracht met vervoerder in de titel: de nieuwe release is vaag een eerbetoon aan de film uit 2015 De transporter bijgetankt. Een hoogtepunt op Transporter 4 is de peinzende “I Got 5 Pair of Amiri Jeans”, geproduceerd door Axelbloodyaxel. Lees Alphonse Pierre’s “The 100 Best RXK Nephew Songs of 2021” voor meer informatie over de productieve rapper.

Luister op Apple Music
Luister op Spotify
Luister op Tidal
Luister op Amazon Music

By admin