Tue. May 17th, 2022


De Nintendo Switch staat bekend als een poortmachine uit allerlei verschillende tijdperken en systemen. En Humongous Entertainment draagt ​​nu zijn steentje bij om wat avonturengames uit de jaren ’90 op het platform te brengen. Eshop-vermeldingen voor Freddi Fish 3: De zaak van de gestolen schelp en Putt-Putt reist door de tijd werden beide onlangs ontdekt, daarbij verwijzend naar een release op 3 januari voor beide. Ze kosten $ 14,99 per stuk, maar hebben een lanceringskorting van $ 3.

MEER: Een Harry Potter MMO werd geannuleerd wegens gebrek aan vertrouwen in het merk

Zoals gevonden door Nintendo Everything, lijken deze twee titels geen remasters te zijn of veel meer dan simpele poorten. Er lijken ook geen PlayStation- of Xbox-versies te zijn vanaf nu. De winkelvermeldingen voor beide zijn ook vrij kaal. De vermelde schermafbeeldingen lijken echter snel opslaan en snel laden te tonen, evenals een “overslaan” -functie. Koude vis zal ongeveer 188 mb zijn en Putt-Putt zal 311 mb wegen.

Putt-Putt reist door de tijd voor het eerst uitgebracht in 1997 voor de pc en kwam eerder naar mobiele platforms en Steam 2012, 2013 en 2014. Freddi Fish 3: De zaak van de gestolen schelp, aan de andere kant, kwam oorspronkelijk uit in 1998 en werd rond dezelfde tijd ook op de bovengenoemde platforms uitgebracht Putt-Putt. Beide avonturenseries waren populair in de jaren ’90 en maakten deel uit van de reeks avonturengames van Humongous Entertainment die gericht waren op een jonger publiek.

MEER: Ontwikkeling van Final Fantasy XVI vertraagd, ‘Big Reveal’ ingesteld voor 2022

By admin