Mon. May 16th, 2022


Ghostbusters: Afterlife, cameo, Jason Reitman

SPOILERS voor Ghostbusters: hiernamaals. Beschouw jezelf als gewaarschuwd. We hebben in de loop van het jaar meer dan een paar doses filmische nostalgie ontvangen, en Ghostbusters: hiernamaals telt zeker. Dienen als een direct vervolg op de originele films, Ghostbusters: hiernamaals volgden een alleenstaande moeder en haar twee kinderen toen ze in een klein stadje aankwamen en hun connectie met de originele Ghostbusters en de geheime erfenis die hun grootvader achterliet, begonnen te ontdekken. Omdat ze in de trailers te zien waren, is het waarschijnlijk geen spoiler om te zeggen dat het originele team is betrokken, maar hoe hebben ze de grootste cameo gemaakt in? Ghostbusters: hiernamaals?

Als je hebt gezien Ghostbusters: hiernamaals je weet dat het hele originele Ghostbusters-team komt opdagen, inclusief Egon Spengler. Je zou kunnen zeggen dat Spengler een grotere rol speelt in de gebeurtenissen in de film dan de andere leden van de originele cast, wat een prestatie is gezien het feit dat Harold Ramis in 2014 stierf. Ghostbusters: hiernamaals regisseur Jason Reitman zei dat de familie van Harold Ramis de eerste mensen waren die het script lazen na zijn vader. Gezien het belang van Spengler voor de gebeurtenissen in de film, was het belangrijk dat de familie van Ramis inspraak had in de manier waarop zijn imago werd gebruikt.

De eerste persoon die het script ooit las, was mijn vader, en na mijn vader was het de familie Ramis. Het waren Harolds weduwe, Erica, en dochter Violet, met wie ik opgroeide – we waren allebei op de set van het origineel in ’83. Ik heb met ze gesproken over wat we wilden doen, hoe we het gingen doen. Ze kwamen naar de set en ze bekeken visuele effecten die naar de montagekamer kwamen. Ze zijn de eerste mensen die de film ooit hebben gezien. Dus ze maakten van begin tot eind deel uit van deze film en ik denk dat ze wisten hoe graag ik Harold wilde eren. Egon was mijn favoriete Ghostbuster. Dit is een verhaal van Spengler en deze film is in alle opzichten aan hem opgedragen.

In termen van het binnenhalen van de cameo van Egon Spengler Ghostbusters: hiernamaals, de overleden acteur was duidelijk digitaal tot leven gewekt, maar Jason Reitman wist dat er een dunne lijn is tussen smaakvol gedaan en de griezelige vallei. “Iedereen die van films houdt, heeft nu voorbeelden gezien van virtuele karakters die echt werken en virtuele karakters die moeilijk zijn om naar te kijken,‘, aldus Reitman. “Het is één ding om te zien in het midden van een film, waar het een beetje komt en gaat. Het is iets anders als de hele climax van de film zal worden beslist over of je gelooft dat deze twee mensen elkaar omhelzen, dat een dochter haar vader vergeeft en afscheid van hem neemt. En dat deze Ghostbusters, die door dit misverstand heen zijn gegaan en uit elkaar zijn gevallen, nog een keer naast elkaar mogen staan ​​en een geest te pakken krijgen.

Ghostbusters: hiernamaals wordt uitgebracht op 4K Ultra HD en Blu-ray op 1 februari 2022, en zal ook deel uitmaken van een massale Ghostbusters box-set die zal bevatten: Ghostbusters en Ghostbusters II. Na enige verontwaardiging dat de reboot van Paul Feig niet zou worden opgenomen, zal die film nu beschikbaar zijn als digitale download voor degenen die de set kopen.

By admin