Sat. May 21st, 2022


De sterrenkracht achter een Alesso x Katy Perry collab is nog niet te zien tot nu toe.

Deze week kondigden de twee wereldwijde iconen hun allereerste gezamenlijke single ooit aan. ‘When I’m Gone’, die eind deze maand uitkomt, is een levendige dance/pop-crossover-track voor een enorme wereldwijde première.

“Weet je, ik denk gewoon dat het tijd is om ze alles te geven wat ze willen”, bekent Katy in de onderstaande teaservideo – en Alesso is het ermee eens: “Laten we het doen.”

Na de release van het nummer zal Alesso optreden in Miami op oudejaarsavond en Omnia Las Vegas headlinen op nieuwjaarsdag. Ondertussen lanceert Katy haar Vegas-residentie genaamd PLAY, met shows op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag.

Bekijk de volledige uitrol met alle toeters en bellen hieronder. Kom op 29 december terug om “When I’m Gone” te horen en kijk uit naar de officiële muziekvideo die op 10 januari via ESPN wordt uitgebracht.

Alesso x Katy Perry – “Als ik weg ben” [PREVIEW]

Vooraf opslaan: alesso.lnk.to/WhenImGonePreSaveBy admin