Mon. Jan 24th, 2022


Zelfs tijdens de greep van de pandemie, Alison Wonderland muziek aan het uitbrengen was. In tegenstelling tot andere producenten (om niet te zeggen dat één manier om de pandemie te benaderen “juist” was), nam ze het grootste deel van dit jaar de tijd om achterover te leunen in plaats van vorig jaar. Eerder deze maand bracht ze haar Whyte Fang-alias nieuw leven in en speelde ze de debuutuitvoering van het project op het Brownies & Lemonade-evenement in het LA State Historic Park met Moore Kismet, IsoXO en anderen. Om het jaar af te sluiten, heeft ze haar eerste (en waarschijnlijk enige) Alison Wonderland-single van het jaar uitgebracht, ‘Fuck U Love U’.

Fans hebben eerder dit jaar naar de single geluisterd in Temple of Wonderland, dus de opwinding voor deze is begrijpelijkerwijs door het dak, laat staan ​​dat het de eerste Alison-single van het jaar is.

Bekijk de tekstvideo hieronder, geregisseerd door Elohim.

Foto via Marc Van der Aa voor Insomniac Events

By admin