Sat. May 21st, 2022


Amerikaanse vader keert terug voor een 18e en 19e seizoen, aangezien TBS heeft aangekondigd dat ze hebben ingestemd met een verlenging van de geanimeerde comedyserie voor meerdere seizoenen.

MEER: Jon Hamm keert terug als Angel Gabriel in Good Omens Seizoen 2

Vooruitlopend op de première van het 17e seizoen op 24 januari 2022, sluit TBS nog twee seizoenen van de serie af en heeft ook nieuwe deals gesloten met mede-maker en uitvoerend producent van de serie Matt Weitzman en uitvoerend producent Brian Boyle, die zullen zien ze keren terug als showrunners voor twee extra seizoenen.

Amerikaanse vader bereikt verheven lucht met pick-ups van het 18e en 19e seizoen die slechts een handvol shows ooit hebben bereikt; dit spreekt tot de tijdgeestige humor die resoneert met het publiek, en tot de toewijding van de makers en briljante TBS-netwerkmanagers”, aldus Adrienne O’Riain en Sam Linsky, Co-Heads of Scripted Programming bij TBS, TNT en truTV.

Mede gemaakt door Seth MacFarlane, Mike Barker en Weitzman, Amerikaanse vader ging aanvankelijk in première in februari 2005 en liep aanvankelijk op Fox tot 2014, toen de serie door het bedrijf werd stopgezet na het uitzenden van 11 seizoenen. Echter, na uitzending op TBS en Cartoon Network (via het nachtblok van Adult Swim), Amerikaanse vaderHet succes nam opnieuw toe en TBS heeft de serie sindsdien meerdere keren vernieuwd.

MEER: Killing Eve Seizoen 4 Foto’s Set 2022 Return Date

“We zijn TBS allemaal zo dankbaar voor deze pick-up van twee seizoenen”, zei Weitzman in een verklaring over het nieuws. 17. Veel dank ook aan iedereen bij 20e Televisieanimatie voor al hun voortdurende steun aan Amerikaanse vader‘s vele jaren van corruptie van onze natie, ja, de jeugd van de wereld… van wie de meesten nu op het punt staan ​​40 te worden.”

By admin