Mon. May 16th, 2022


Aquaman 2, verpakt, Jason Momoa, Aquaman and the Lost Kingdom

Productie op Aquaman en het verloren koninkrijk begon eerder deze zomer, maar na zes met water gevulde maanden is het vervolg op de populaire DC Comics-film eindelijk klaar met filmen. Jason Momoa ging naar Instagram om die productie aan te kondigen op Aquaman 2 is ingepakt en dat hij ernaar uitkijkt om een ​​pauze te nemen.

Oh man, dat is een wrap. Dat is een wrap, Aquaman 2. Ik heb zoveel met je te delen, ik wou dat ik je zoveel kon vertellen. Wat een epische dag. Ik hou van jou. Zo goed om thuis te zijn geweest om dit af te maken, zoveel goede verrassingen. Ik hou van je en… het is lang geleden. Ik neem een ​​pauze. Aloha.

Ik had veel plezier met de eerste Waterman film, en nu dat Aquaman 2 is ingepakt, kan ik niet wachten om te zien hoe regisseur James Wan de franchise naar een hoger niveau heeft getild. Over versterkte sequels gesproken, Dolph Lundgren, die koning Nereus speelt, zei onlangs dat hij gelooft Aquaman 2 zal nog beter zijn dan de eerste. “Dat hele plaatje is gewoon een klasse act,‘ zei Lundgren. “Iedereen, van James Wan en Jason Momoa tot Amber Heard en de producers. Ik denk dat deze beter is. Ik denk dat het script sterker en spannender is.Ik kan niet wachten.

Aquaman 2 ook Jason Momoa als Aquaman, Amber Heard als Mera, Yahya Abdul-Mateen II als Black Manta, Patrick Wilson als Orm, Dolph Lundgren als King Nereus en Temuera Morrison als Thomas Curry. Regisseur James Wan heeft ook eerder verklaard dat: Aquaman en het verloren koninkrijk zal sterk geïnspireerd zijn door een onwaarschijnlijke bron – Mario Bava’s Planeet van de Vampieren. “Aquaman 2 is zeer sterk geïnspireerd door Planet of the Vampires,‘ plaagde Wan. “Je kunt de jongen uit de horror halen, maar jij kan haal de schrik nooit uit de jongen.

Aquaman en het verloren koninkrijk komt naar de bioscoop 16 december 2022.By admin