Mon. May 16th, 2022


Atlanta, seizoen 3, première, FX

Het is meer dan drie jaar geleden sinds het laatste seizoen van de bekroonde comedyserie van Donald Glover Atlanta, maar fans hebben eindelijk iets om naar uit te kijken. FX heeft aangekondigd dat de eerste twee afleveringen van Atlanta seizoen 3 gaat in première op FX on 24 maart 2022. Nog een paar maanden weg, maar het is iets!

We zijn verheugd Atlanta terug te hebben met een nieuw seizoen op 24 maart,” zei Eric Schrier, President, FX Entertainment over de première van Atlanta seizoen 3. “Opnieuw hebben Donald Glover, de producers en de sterrencast weer een kenmerkend seizoen afgeleverd dat synoniem staat voor de uitmuntendheid die Atlanta zo geweldig maakt.Atlanta seizoen 3 zal bijna volledig in Europa plaatsvinden, zoals blijkt “Verdien (Donald Glover), Alfred /Paper Boi’ (Brian Tyree Henry), Darius (LaKeith Stanfield) en Van (Zazie Beetz) te midden van een succesvolle Europese tour, terwijl de groep als buitenstaanders door hun nieuwe omgeving navigeert en moeite heeft om aanpassen aan het hernieuwde succes waarnaar ze hadden gestreefd.” We zullen een nieuwe teaser-trailer zien voor het nieuwe seizoen van Atlanta op eerste kerstdag tijdens de NBA-wedstrijden van ESPN en ABC. Naar aanleiding van de première van Atlanta seizoen 3, zullen de afleveringen de dag erna beschikbaar zijn om op Hulu te streamen.

Atlanta werd eigenlijk verlengd voor een derde seizoen helemaal terug in 2018, maar werd uitgesteld vanwege het drukke schema van Donald Glover. Het werd opnieuw uitgesteld toen de pandemie producties over de hele wereld stillegde, maar afgelopen zomer zijn de opnames eindelijk begonnen. Het derde seizoen is eigenlijk back-to-back opgenomen met het vierde seizoen, wat betekent dat we niet nog eens drie jaar tussen de seizoenen hoeven te wachten. Godzijdank Atlanta was een kritische lieveling voor FX en scoorde alleen al voor het tweede seizoen meer dan een dozijn Emmy-nominaties. Kijk je uit naar de première van het derde seizoen van Atlanta?

By admin