Mon. May 16th, 2022


Zevenvoudig gewroken heeft heel goed bekend gemaakt dat ze hun nieuwe album niet konden afmaken vanwege de aanhoudende pandemie, en niet zouden touren totdat het voltooid was. Nu in een interview met Loudwire, zanger M. Schaduwen heeft onthuld dat de band van plan is om echt hard te werken om de plaat vanaf januari af te krijgen. schaduwen voegde eraan toe dat de pandemie de voltooiing van hun nieuwe liveshow nog steeds absoluut verpest, hoewel ze graag zouden beginnen met Aftershock in oktober.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Het is gewoon dat we heel voorzichtig moeten zijn om alles op gang te krijgen, een heel nieuw podium te bouwen, iedereen aan te nemen, bussen te huren en dan één persoon ziek te laten worden en de tour wordt geannuleerd en we kunnen overal voor in aanmerking komen. En het is niet dat we het niet willen doen.

“Mensen vergelijken ons met bands die clubs gaan spelen. Het is niet hetzelfde. Een arena-tour krijgen en deze festivals spelen, het is gewoon niet hetzelfde. En we willen ook mentaal klaar zijn.

“Dit zullen allemaal als gekke excuses klinken, maar deze zijn echt. We hebben een enorm podium dat we willen bouwen. We kunnen mensen niet aan het werk krijgen. We kunnen niet de benodigdheden krijgen die we nodig hebben om het te bouwen, wat er is ook een probleem met de toeleveringsketen. Ga nu naar Long Beach kijken, in de haven, en deze boten zitten daar gewoon vast. En dus hebben we al deze dingen aan de hand waar we niet terug op het podium komen en hebben het podium van Het podium opnemen en dan gewoon zeggen: ‘Nou, dezelfde show vier jaar later. Sorry jongens. De plaat is niet af omdat we hem niet konden afmaken.’

“Dus, ik zou gewoon zeggen dat we vanaf januari onze neus op de zaak gaan zetten en deze plaat gaan afmaken. En dan doen we een paar shows in Europa. En dan zou ik graag – en ik wil niet opstappen Danny Wimmer‘s tenen hier – maar ik zou graag beginnen bij Aftershock en dan een tour boeken vanaf daar.

Advertentie. Scroll om verder te lezen.

“Dus we gaan dingen doen. Maar ja, het is gewoon een soort van ervoor zorgen dat we er mentaal zijn en dat we ons beste beentje voorzetten als we eruit komen en ervoor zorgen dat het allemaal goed is.”

schaduwen eerder zei dat het nieuwe album voor of tijdens de zomer van 2022 zou moeten uitkomen. Hij heeft ook verklaard dat “het een compleet nieuwe richting is en het klinkt niet als alles wat we hebben gedaan.”

[via Blabbermouth]

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om dagelijks op de hoogte te blijven van al onze koppen.

By admin