Mon. May 16th, 2022


Een cliché zei ergens dat ‘een foto meer zegt dan duizend woorden’. Dit is voor mij het geval gebleken en vooral als het gaat om fanart. Ik ben altijd op zoek geweest naar geweldige fanart en wilde die met zoveel mogelijk mensen delen. “Awesome Art We’ve Found Around The Net” is de uitlaatklep voor die passie. In deze column zal ik de geweldige kunstwerken van een aantal geweldige artiesten laten zien, in de hoop dat deze artiesten de aandacht krijgen die ze verdienen. Dat is het doel. Als je vragen of opmerkingen hebt, of zelfs suggesties voor kunst of andere geweldige artiesten, neem dan gerust contact met me op via [email protected].

Batman keert terug door Neil Fraser

Die hard door Xander Lee

De goede de slechte en de lelijke door Juan Carlos Ruiz Burgos

Gremlins door 12 schetsen

Kaken door Leonardo Paciarotti

Jingle All The Way door johnconlon93

Mercs door Marco D’Alfonso

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl door Genzo

De glans door P1xer

Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back door Ahmad Al FakhouriBy admin