Mon. May 16th, 2022


De eerste officiële trailer voor de Noorman is hier. De wraakfilm van Robert Eggers, met in de hoofdrollen Björk, Nicole Kidman, Alexander Skarsgård, Willem Dafoe en Ethan Hawke, draait op 22 april 2022 in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

De film, die zich afspeelt in het 10e-eeuwse IJsland, volgt een Vikingprins die zijn vermoorde vader wreekt. De productie werd in augustus vorig jaar hervat na een lange vertraging in verband met de pandemie. Eggers schreef het scenario samen met de IJslandse dichter en oude Björk-medewerker Sjón. Focus Features zal de film in de Verenigde Staten uitbrengen; Universal heeft de internationale rechten.

Bekijk “Een nieuwe kijk op Björks eerste film, De jeneverbesboom, Ter ere van de restauratie’ op het veld.

Inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waarvan deze afkomstig is.

By admin