Sat. May 21st, 2022


De nieuwe special van LCD Soundsystem, de Vakantiespecial met lcd-geluidssysteem, net in première gegaan op Amazon Music’s Twitch-kanaal en Prime Video. Het is geregisseerd door Eric Wareheim (die ook de hoofdrol speelt in de rol van James Murphy) en bevat Macaulay Culkin, Aparna Nancherla, Jon Daly, Christine Ko, een pop en anderen. De special opent met Al mijn vrienden, een sitcom in jaren 90-stijl met komieken en acteurs die leden van de band spelen. Vind een clip hieronder en bekijk het volledige ding op Amazon. (Pitchfork verdient een commissie van aankopen die zijn gedaan via gelieerde links op onze site.)

Afgelopen weekend besloot LCD Soundsystem om de laatste drie shows van hun Brooklyn Steel-residentie 2021 te annuleren, nadat ze aanvankelijk van plan waren door te gaan ondanks een snelle toename van COVID-19-gevallen in New York. “Jullie goede mensen die je tickets willen retourneren en het een andere keer willen proberen, hebben gesproken, maar dat geldt ook voor de nieuwe info, de ziekenhuiscapaciteit en degenen onder ons in de band, crew en locatie”, schreef de band op Instagram. “We hadden zeker genoeg annuleringen om de stemmen te laten tellen, maar we willen ook, nu met alle nieuwe info, stoppen voor ons eigen bestwil.”

LCD Soundsystem volgde hun studio van 2017 full-length Amerikaanse droom met een live-album getiteld Electric Lady Sessions in 2019. Eerder dit jaar coverden ze Spacemen 3’s “Big City” op een Brooklyn Steel-show en brachten ze hun afscheidsshow-boxset uit 2011 opnieuw uit. The Long Goodbye: LCD Soundsystem Live in Madison Square Garden.

Inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site waarvan deze afkomstig is.

By admin