Tue. May 17th, 2022


vooruitlopend op Spider-Man: Geen weg naar huis’s release in de bioscoop volgende week, heeft Marvel de openingsscène van de door Tom Holland geleide film gedeeld. De clip ging in première op S avonds laat met Seth Myers, gevolgd door een interview met Holland zelf.

Ophalen direct na de gebeurtenissen van Spider-Man: Geen weg naar huis, toont de preview de nasleep van de identiteitsonthulling van Peter Parker. MJ (Zendaya) wordt overspoeld door New Yorkers op Times Square terwijl ze haar ondervragen over het feit dat ze Spider-Man’s vriendin is en of ze allebei een complot hebben gesmeed om Mysterio te vermoorden. Peter duikt erin en slingert ze allebei weg van de menigte, terwijl Spider-Man door een uitzending van J. Jonah Jameson (JK Simmons) als staatsvijand nummer één wordt gebrandmerkt.

Bekijk de clip hieronder, die wordt gevolgd door Hollands gesprek met Meyers over de aankomende Spidey-film:

Op echte Marvel-manier wordt er veel moeite gedaan om de meer gevoelige plotpunten van de film te behouden. Holland deelt zelfs mee dat er slechts 40 minuten van de film worden bekeken voor de première, om te voorkomen dat spoilers vroegtijdig uitlekken. “Deze film is echt een viering van drie generaties cinema,” zei Holland tegen Meyers, “Dus we willen er zoveel mogelijk van terughouden.”

Dit alles doet ons denken dat de intense geheimen in Spider-Man: Geen weg naar huis hebben het potentieel om de MCU zoals we die kennen te veranderen. We kunnen nu al de terugkeer van klassieke Spider-Man-schurken en meer multiversale waanzin verwachten, dus al het andere in de film is waarschijnlijk verbluffend.

Spider-Man: Geen weg naar huis stort neer in theaters op 17 december.

Elke Spider-Man-film, gerangschikt van slechtste naar beste

Met grote kracht komen geweldige Spider-Man-films. (Soms.)By admin