Mon. May 16th, 2022


Net na het toevoegen van een kostuum uit de Haviksoog Disney+ series en Black Widow’s Avenger: Infinity War skin heeft Crystal Dynamics weer een MCU-skin in de game voor Black Widow gestopt. Deze keer is het haar huid uit haar solofilm, Zwarte weduwe.

GERELATEERD: She-Hulk zal naar verluidt de volgende held van Marvel’s Avengers zijn

Sommige spelers herinneren zich misschien dat Crystal Dynamics al een skin uit de film in het spel heeft geĂŻmplementeerd. En dat is waar, aangezien het team haar witte pak begon te verkopen aan de actie-RPG terug in juli. Crystal Dynamics heeft echter het zwarte pak toegevoegd dat ze in de tweede helft van de film droeg. De skin is 1.400 credits (ongeveer $ 14), de standaardprijs voor premium MCU-skins.

GERELATEERD: Insomniac’s Spider-Man is onmogelijk te negeren tijdens het spelen van Avengers’ Spidey

Er zijn tal van MCU-skins en de lijst groeit vrij snel. Het strekt zich uit van het originele Iron Man-pak uit de film uit 2008 tot Black Panther’s Captain America: Burgeroorlog Past bij Avengers: Eindspel‘s Hulk, om er maar een paar te noemen.By admin