Mon. May 16th, 2022


BOEK Muziek + Kunstproject komt volgend jaar op volle kracht terug met een enorme line-up die kan wedijveren met die van de afgelopen jaren. De tweedaagse ervaring serveert vibes en beats in het hart van New Orleans van 25-26 maart 2022.

De line-up voor 2022 bevat een eclectische mix van acts, waaronder: Tyler, The Creator, Tame Impala, Glass Animals, Taking Back Sunday, Porter Robinson, $UICIDEBOY$, Rezz, Vince Staples, Alison Wonderland, Kali Uchis, Baby Keem, Liquid Stranger, Lane 8, Trippie Redd, TroyBoi, Maxo Kream, Amelie Lens, Tierra Whack, 100 gecs, Bas, SVDDEN DEATH, CloZee en meer.

Deze aflevering van BUKU markeert de 10e verjaardag van het geliefde evenement en de eerste show sinds 2019. Toegewijde fans van het festival krijgen eindelijk de kans om naar huis terug te keren naar de creatieve speeltuin van BUKU voor een viering van muziek, kunst en gemeenschap.

BUKU zet deze missie ook in 2022 voort Vrolijke Academie, een non-profitorganisatie die New Orleans-jongeren inspireert en sterker maakt door middel van muziekeducatie, die ook optreden als begunstigde van de opbrengst van elk kaartje dat aan BUKU wordt verkocht. Lees hier meer.

De inschrijving voor BUKU Music + Art Project 2022 is nu geopend en de voorverkoop vindt plaats op 17 december. Tickets gaan op 20 december in de verkoop voor het grote publiek.

Meer info en aanmelden hier.

BOEK Muziek + Kunstproject 2022

Foto via BUKU Music + Art Project

By admin