Tue. May 17th, 2022


Caroline Polachek en Christine and the Queens voegen zich bij Charli XCX op Zaterdagavond Live deze week, een detail dat ze een dag voor de voorstelling op sociale media onthulden. Vorige maand brachten ze samen “New Shapes” uit. Paul Rudd presenteert de aflevering morgenavond (18 december), de laatste SNL van 2021.

Charlie’s SNL cohort zal ook Luis Aponte omvatten, de drummer van de in Philadelphia gevestigde hardcore act Jesus Piece, zoals Stereogum opmerkt. Hij trok de aandacht van Charli’s managementteam door een video van Jesus Piece die in de zomer optrad in een VFW-zaal in Pennsylvania. Voorafgaand aan ‘New Shapes’ bracht Charli in september de single ‘Good Ones’ uit. Ze heeft ook onthuld dat haar volgende plaat de titel Botsing, en het is uit 18 maart.By admin