Mon. May 16th, 2022


Hoewel er geen officiële trailer of afbeeldingen zijn vrijgegeven, is hier alles wat we tot nu toe weten over de aankomende film van Darren Aronofsky met in de hoofdrol Brendon Fraser, The Whale.


&#65279The Whale: cast, plot, releasedatum en al het andere dat we weten

Darren Aronofsky is zeker uniek in zijn soort. Vanaf het allereerste begin van zijn carrière heeft Aronofsky films gemaakt die het medium naar nieuwe horizonten hebben gebracht. Zijn pure intellect en kennis van filmtechnieken is duidelijk te zien in elke film die hij opneemt. Aronofsky studeerde filmmaken aan Harvard University en maakte zijn speelfilmdebuut met de psychologische horrorfilm, Pi. Zowel critici als het publiek wisten dat er iets speciaals was in Aronofsky en sindsdien maakt de regisseur tot nadenken stemmende films die de kijkers vermaken en soms shockeren.

Toen bekend werd dat Aronofsky het veelgeprezen toneelstuk van Samuel D. Hunter zou aanpassen, de walvis, fans waren extatisch. Veel van de verwachting komt zeker van de casting van Brendan Fraser in de hoofdrol. Fraser, die in zijn carrière veel ups en downs heeft gekend, lijkt een epische en welverdiende comeback te maken. Zijn talent en charisma zijn voortdurend over het hoofd gezien en ondergewaardeerd. De liefde voor de acteur gaat over de sociale media en hij heeft een aantal zeer opwindende projecten in de maak, waaronder het spelen van de hoofdschurk in de komende Batgirl film. Hoewel er nog geen trailer is uitgebracht voor De walvis, zijn er veel spannende feiten om over te praten. Hier is alles wat we tot nu toe weten over de langverwachte film.

4 Perceel van De walvis

Toneelschrijver Samuel D. Hunter zal zich aanpassen De Walvis in het scenario. Toen het stuk in 2012 Off-Broadway debuteerde, kreeg het veel lof van critici en won het zowel de Drama Desk Award als de Lucille Lortel Award voor uitstekend spel. Het verhaal volgt een teruggetrokken leraar Engels van 600 pond, Charlie (Brendan Fraser), die heeft besloten zichzelf dood te eten. Charlie’s pijn en ellende komen voort uit de verlating en dood van zijn homoseksuele minnaar, wat leidt tot zijn chronische eetbuien. Tegelijkertijd volgt het verhaal Charlie terwijl hij probeert opnieuw contact te maken met zijn 17-jarige dochter voor een laatste kans op verlossing.

Dat is zeker te zeggen De Walvis zal dramatische thema’s van zelfbeschadiging, familie en verdriet onderzoeken. De film wordt geproduceerd door het geliefde productiehuis A24. De samenwerking tussen Aronofsky en A24 is zeker iets om enthousiast over te zijn en zal ons ongetwijfeld een fantastische en tot nadenken stemmende film opleveren.

3 De cast


Sadie Sink

Naast Brendan Fraser is er een spannende cast die het veelgeprezen stuk tot leven brengt op het grote scherm. Charlie’s vervreemde dochter, Ellie, wordt gespeeld door Sadie Sink. De jonge Amerikaanse actrice staat vooral bekend om haar rol als Max Mayfield in Vreemde dingen. Ze heeft ook rollen gespeeld in de Netflix-horrorfilm, Eli, evenals de dramatische film van Destin Daniel Cretton, Het glazen kasteel. Hong Chau speelt de rol van Charlie’s vriendin Liz, een cynische en atheïstische verpleegster. Chau heeft in veel geprezen shows gespeeld, waaronder: Grote kleine leugens, thuiskomst, en wachters. Chau ontving een Golden Globe Nominatie voor haar bijrol in Alexander Payne’s Inkrimping. Oscar-genomineerde actrice Samantha Morton speelt Charlie’s ex-vrouw Mary. Morton is een kracht om rekening mee te houden en heeft verschillende gedenkwaardige rollen in haar carrière geleverd, waaronder: Minderheidsrapport, In Amerika, enZoet en Lowdown.


2 Publicatiedatum

Productie voor de walvis begon begin 2021 en de film bevindt zich momenteel in de postproductie. Er is nog geen definitieve releasedatum, maar de film zal naar verwachting ergens in 2022 in première gaan. Behalve de plot en cast, is er niet veel anders uitgebracht met betrekking tot de film. Fans wachten nog steeds op een trailer en foto’s van de transformatie van Brendan Fraser tot een man van 600 pond. Hoe dan ook, een film met zoveel talent eraan zal zeker de goederen leveren en het wachten meer dan waard zijn.

1 Brendan Fraser’s comeback


Brendan Fraser

De Walvis zou mogelijk een all-time comeback voor Brendan Fraser kunnen betekenen. Fraser begon zijn carrière sterk met dramatische rollen, waaronder: School stropdassen en Goden en monsters. Hij bewees zich uiteindelijk als een leidende man met de mummie franchisenemer. Daarna kende zijn carrière veel ups en downs, waaronder enkele kinderachtige komedies die velen aan zijn capaciteiten als acteur deden twijfelen.

Dat gezegd hebbende, Fraser heeft een charisma en sterkwaliteit die hem ongetwijfeld tot een puur talent maken. Iedereen houdt van een comeback, en Fraser is toe aan een comeback. Darren Aronofsky is de perfecte regisseur om de comeback te realiseren. Aronofsky heeft de carrière van Mickey Rourke opnieuw uitgevonden met de worstelaar en Rourke verdiende een Academy Award-nominatie voor beste acteur. De laatste tijd duikt Fraser steeds meer op in film en televisie en laat hij ons opnieuw kennismaken met zijn charisma en talent. de walvis kan de rol zijn om zijn comeback af te ronden en hem het volgende grote ding te maken. Rollen met fysieke transformaties zoals deze lijken altijd de aandacht van prijzen te trekken. Hoewel het niet zeker is, kan dit Frasers kans zijn om mogelijk een Oscar te verdienen. Met een regisseur als Aronofsky… is alles mogelijk.

Aronofsky-fans zijn benieuwd hoe De Walvis speelt uit. Zijn films zijn controversieel en soms niet voor iedereen. moeder! kreeg veel kritiek op het onderwerp en kreeg gemengde recensies van zowel publiek als critici. Maar dat is de essentie van een prestigieuze filmmaker. Niet elk stuk werk kan door iedereen geliefd zijn. Filmmakers moeten risico’s nemen en grenzen verleggen om hun kunst vooruit te helpen. Aronofsky is niet bang om in de pan te roeren om de films te maken die hij wil maken. Zijn genialiteit is griezelig en hopelijk zal hij doorgaan met het maken van films die cinema naar een hoger niveau tillen. Binnenkort weten we allemaal of de combinatie tussen A24, Darren Aronofsky en Brendan Fraser een film voor de eeuwigheid gaat opleveren.


matrixgevecht
The Matrix Resurrections zag Jonathan Groff het gezicht van Keanu Reeves tegen een muur slaan

The Matrix Resurrections-ster Jonathan Groff moest het gezicht van mede-ster Keanu Reeves tegen een muur slaan in naam van ons entertainment.

Lees volgende


Over de auteur

By admin